MAGIC MOTION DANTE APP–STYRET VIBRERENDE PENISRING

Magic Motion Dante er bestemt en sand mester i at skabe længerevarende og kraftigere erektioner – hvilket betyder mere sjov, uanset om det er under onani eller parleg. Med de forskellige vibrationsindstillinger er der nemlig mulighed for ikke blot at pirre sig selv, men også sin partner.

Magic Motion Dante er en app-styret penisring og det er i den medfølgende app, Magic Motion App, at man vælger og vrager i mellem de pulserende vibrationer. Appen downloades gratis til både Android og iOS.

Fremstillet i blødt fleksibelt silikone, der er ftalatfri og latexfri. På grund af materialet kan penisringen sagtens strækkes.

Dante er desuden vandtæt og kan derfor med fordel bringes med i badekarret eller bruseren. Man slipper også for at skulle udskifte batterier da penisringen er genopladelig. Magnetisk USB-opplader medfølger.

377 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Ønsker du at forlænge de hede seancer, enten med dig selv eller sammen med din partner?

Med Magic Motion Dante får du ikke bare en penisring, du får også en fræk og effektiv vibrator der krydrer oplevelsen yderligere. Det er det perfekte 2-i-1 produkt, hvor du både får en kraftigere og længerevarende erektion samt utroligt ophidsende vibrationer, der vil pirre dig til ukendelighed. Er man sammen med en partner vil vedkommende nyde en effektiv ydre stimulering af ringen.

Der er ingen tvivl om, at bruger man Dante i forspillet så vil man ende med fantastiske orgasmer, som man førhen kun kunne drømme om – det samme vil partneren opleve. Ønsker man det ultimative sexliv, så er denne penisring altid til tjeneste.

Vibratoren, som Magic Motion Dante er udstyret med, er en del af de kraftfulde Magic Cell Series vibratorer og har en bluetooth funktion. Dette gør, at du kan styre indstillingerne på din ring via appen Magic Motion på din smartphone.
Er du ude efter en fræk oplevelse med din partner kan du lade vedkommende få magten over din nydelse, hvilket blot vil pirre dig yderligere.

Som et plus kan den smarte app måle hvor længe samlejet varer, så man kan se effekten af penisringen. Den er desuden også udstyret med smart stemmestyring, så din partner slipper for at bruge hænderne og udelukkende sin stemme til at styre indstillingere. For jo højere vedkommende stønner, des kraftigere vil vibrationerne være. Det er en utrolig fræk feature, som man bliver glad for.

Er man manden, der ikke gider fumle med indstillinger kan man også benytte sig af penisringens forudindstillede vibrationer. Med Dante har du styringen!

Magic Motion Dante er fremstillet i medicinsk silikone, der er af yderst høj kvalitet. Silikonen er fleksibel og tilpasser sig kroppens temperatur, for at gøre oplevelsen endnu bedre. Diameteren på ringen er 3 cm men kan, på grund af sit materiale, strækkes og kan derfor passe de fleste størrelser.

Tag Dante med overalt – også i badet. Ringen er nemlig vandtæt og altid kampklar. Den er også genopladelig, så man slipper for batterier der dør. Den oplades med et magnetisk USB-kabel, der selvfølgelig medfølger.

Magic Motion Appen kan downloades gratis til iOS og Android.

Der er ingen tvivl om, at denne penisring er en rigtig hyggespreder. Med sin magiske bevægelser vil den tryllebinde enhver og føre dem til en verden fyldt med magiske orgasmer. Så hvad venter du på?

Forkæl din kæreste eller dig selv med denne frække sag – og vi vil garantere, at du ikke vil fortryde det!

Yderligere information

Vægt 85 g
Størrelse 115 x 105 x 30 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.