LUBRICANT AQUAGEL Glidecreme 150 ml

Sensilight Aquagel Glidecreme er et smøremiddel, der er specielt udviklet til kvinders hud omkring intimområdet. Glidecremen vil tilbyde øget glideevne og følsomhed i vagina under de frække lege – og vil efterlade huden fugtet og fløjlsblød når legene er slut.

Udstyret med en eksklusiv og blid formular, der er beriget med naturlige ingredienser af allerhøjeste kvalitet. Produktet er fedtfri og vandopløseligt.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Sensilight Aquagel Glidecreme et et intimt, vandbaseret smøremiddel, der er udviklet specielt til vaginal hydrering, så intimområdet efterlades silkeblødt og fugtigt, samt til vaginal smøring før penetrering, så det bliver nemmere, mere behageligt og meget frækkere.

Glidecremen indeholder ikke fedt og vil derfor ikke virke fedtet ved påføring eller fedte sengetøjet til efter en vild tur i sengen. Takket være cremens eksklusive formular, der er rig på dyrebare, naturlige ingredienser, vil Sensilight Aquagel Glidecreme forhindre ubehag, en brændende fornemmelse og irritation, der ellers er typisk for intime områder, der udsættes for naturlig- og langvarig stress.

Det er let at bruge produktet; før penetrering påfører man blot den mængde af glidecremen, som man finde passende, på det ønskede intimområde – og så er du, eller eller jer som par, klar til en fræk tur i sengen!

Aquagel er et vandopløseligt produkt og kan derfor nemt skylles væk med vand. Den er kompatibel med kondomer og andet sex tilbehør eller sexlegetøj.

Yderligere information

Vægt 175 g
Størrelse 41 x 41 x 160 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.