LOVERS PREMIUM PINK FLOWER MASSAGELYS 50 ML

Ønsker du at forkæle dig selv, eller din partner, med en luksuriøs massage, der ikke blot blødgører din hud og får dine muskler til at slappe af, men også skaber den perfekte, sensuelle stemning, der kan gøre jer begge helt vilde i varmen? Så er Lovers Premium Pink Flower massagelys det perfekte produkt til jer!

Massagelyset er nemlig et 4-i-1 produkt og fungerer både som et lys, der efterlader en smuk belysning i ethvert rum, en blødgørende lotion, en pirrende massageolie og en body balm.

Lyset er beriget med naturlige ingredienser, der gør den utrolig kropssikker at bruge og dufter lækkert, og du vil virke utroligt forførende for enhver der møder din vej, når du har smurt dig ind i den.

97 Kr.

Beskrivelse

Lovers Premium Pink Flower Massagelys er 4 produkter i én, så du ikke behøver at købe 4 separate produktet for at give dig selv, eller din partner, ultimativ forkælelse. Det smarte lys fungerer nemlig både som et ganske almindeligt lys, en moisturizing lotion, en massage olie og sidst en body balm.

De luksuriøse lys skaber på et splitsekund en spændende, forførende samt ekstrem fræk stemning, der vil pifte ethvert parforhold og sexliv op.

Nogle gange er det de små detaljer, der gør den store forskel. Så hvis i føler, at jeres sexliv er for forudsigeligt og til tider decideret kedeligt, så kan et massagelys bryde mønsteret og lægge op til en fræk massage med en happy ending. Lyset i sig selv kan også give en romantisk stemning, der giver jer lyst til at udforske hinanden med mere passion, end nogensinde før.
Sidst kan man også smøre sig selv ind i olien, der dufter skønt og lade denne lækre duft forføre din partner når vedkommende ligger sig ved din side. Mulighederne er mange – og det er kun fantasien der sætter grænser for al den sjov i kan have med denne lille sag!

Massagelyset er nemlig beriget med naturlige ingredienser, der ikke blot dufter utroligt godt og efterhuden uimodståeligt fløjlsblød – men også er utroligt sikkert for din krop at benytte.

Når først lyset er smeltet er temperaturen på lyset kun er 38 grader, hvilket kan sammenlignes med et boblebad og betyder, at det ikke vil forbrænde din hud eller føles for varm.

For at bruge lyset som kropsvarm massage olie, moisturizing lotion og body balm skal du blot tænde væden og vente inden den “pøl” der langsomt bliver dannet ved brænding er helt flydende. Derefter slukker du lysets flamme og vente en smule, så temperaturen falder en smule hvorefter du massere den varme wellness body balm forsigtigt ind i huden. Det er nemt og enkelt – og vil efterlade dig med en følelse af at være utroligt lækker – en følelse, som alle fortjener at have!

Yderligere information

Vægt 70 g
Størrelse 50 x 50 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.