LINDA WIG BLONDE Paryk

Gentlemen Prefer Blondes!! Så hvis du ikke er naturlig blond, har du med Linda Wig Blonde Paryk, muligheden for at prøve hvor sjovt det er.

387 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4024144771707 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Har du nogensinde overvejet hvordan du ville se ud med smukt, blond hår? Takket være Linda Wig Blonde Paryk kan du på et splitsekund se på egen krop, hvordan du ville se ud. Og når nu du er ved det, så kan du også eksperimentere og finde ud af, om blondiner virkelig har det sjovere end alle andre.

Denne lækre paryk giver dig nemlig ikke blot en make-over på et øjeblik, den lægger også op til frække rollespilslege sammen med din partner. Med parykken kan du skabe et kinky alter-ego, som med sikkerhed vil kunne forføre enhver der er så heldig at være i dit selskab!

Parykken behøver ikke kun være til kinky, fetish lege og kan også bruges som tilbehør til et friskt og frækt kostume, eller andre festlige kostumer. Parykken vil passe til alle kostumer – og vil give et perfekt, enormt gennemført look. Derfor vil den også være yderst velegnet til festlige begivenheder såsom et polterabend eller en nytårsfest.

Yderligere information

Vægt 280 g
Størrelse 75 x 172 x 250 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.