LIBERATOR WEDGE SORT SEXPUDE

Med Liberator Wedge sexpude bliver selv de sværeste sexstillinger en hel del nemmere – og frækkere. Du får nemlig optimal støtte, så du kun skal fokusere på at nyde den stimulering du modtager.
Pudens betræk er fremstillet af microfiber, er aftageligt og tåler maskinvask, så betrækket hurtigt og nemt kan gøres rent. Indvendigt er puden fremstillet af 100% polyester, så fugten fra den hede sengegymnastik ikke slipper ind og beskadiger puden.

Længden på puden er 36 cm, mens bredden er 61 cm og højden 18 cm.

Sexpuden kan både bruges til seksuelle formål, men også hvis man blot ønsker mere støtte når man sidder eller ligger ned.

997 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 845628077665 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

En sexpude kan være altafgørende for, om aftenen, enten alene eller sammen med en partner, bliver en succes eller en stor skuffelse.
En sexpude giver nemlig mere frihed til at dyrke de mere ekstreme og frække sexstillinger, som man altid har drømt om. Det kan også hjælpe dem, der har en skade og føler sig begrænset af den. Sexpuden behøver nemlig ikke være til seksuelle formål udelukkende og kan – når den er rengjort – give en bedre støtte generelt.
Liberator Wedge Sexpude kan altså bruges af alle, der måtte have lyst – og vil hjælpe, uanset hvad.

Men en sexpude hjælper uden tvivl til at skabe spænding i parforholdet, få gang i de nysgerrige sjæle og dyrke ens indre sexmonster. Med Wedge er der flere muligheder og derfor mere at eksperimentere med.

Wedge er enkel og diskret både i design, men også i praksis. Man sætter sig bare i den stilling som man ønsker og tilpasser pudens placering derefter. Det diskrete design gør, at puden snildt kan ligge i soveværelset uden nogle stiller spøgsmålstegn ved det.

Er man et par og mangler inspiration til at pifte sexlivet op, så fortvivl ej; Liberator har styr på det. Med puden medfølger der nemlig en masse frække forslag til hvad i kan bruge jeres nyfunde frihed på.

Den kileformede pude sørger for at du ikke ender med ømme muskler dagen efter – eller smerter under samleje. Med en vinkel på 27 grader kan den desuden gøre det nemmere at modtage en dybere penetration samt ramme G-punktet. Under sex vil begge parter få glæde af dette.

Men selvom puden er et yderst velegnet sexmøbel til par, så kan man sagtens få glæde af puden under onani. Tilføjer man et sexlegetøj til oplevelsen vil man også nemmere selv kunne ramme G-punktet eller nyde en dyb penetration.

Selvom at Liberator Wedge er meget blød og behagelig at sidde på, så er der 100% støtte. Du vil ikke opleve at glide rundt på den og den vil bevare formen, så i altid kan få det fulde udbytte af sexmøblet.

Som et plus er betrækket på puden aftageligt og kan proppes i vaskemaskinen efter brug. Vi anbefaler altid at man vasker puden efter brug, så den altid er 100% hygiejnisk. Holder man hygiejnen vil man også forlænge levetiden på puden.

Fordelene er mange – ulemperne ikke-eksisterende. Så hvad venter du, eller i som par, på? Udforsk nyde sider af jer selv med Liberator!

Yderligere information

Vægt 1505 g
Størrelse 205 x 300 x 210 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.