Tilbud

LIBERATOR PULSE TOY MOUNT SORT SEXPUDE

Forkæl dig selv, eller din partner med Liberators stilfulde, kvalitetssexpude, Pulse. Her er lagt op til leg; med sine to lommer kan man putte en vibrator (eller bullet vibrator), en dildo – eller, hvis man ønsker ultimativ stimulering og nydelse; begge dele – i. Ergonomisk designet til, at give den bedste støtte, samtidig med at man kan blive stimuleret. Nyd friheden; for med denne sexpude har du hænderne fri og mulighed for at lege endnu mere. Mænd kan også med fordel bruge puden; sæt dig på puden og oral sex vil være nemmere og bedre, både for dig og for din partner. Med Liberator Pulse Toy Mount Sexpude er mulighederne mange. Betrækket kan vaskes i vaskemaskinen. Indercoveret sørger for, at puden er beskyttet mod fugt. Mikrofiber materialet (100% nylon), som pudens stof er fremstillet af, sikrer blandt andet at du ikke glider under sex. Skumkernen er lavet af polyurethane, mens indebetrækket er polyester. Denne pude er i en lækker, diskret sort farve.

1.097 Kr. 897 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 845628019771 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Opgrader dine vibratorer og/eller dildoer og forvandl dem til det ultimative, luksuriøse sexmøbel med Liberator Pulse Toy Mount Sexpude. Puden kan bruges med eller uden vibrator og dildo, pudens to lommer gør det nemlig muligt, at du selv kan bestemme. Særdeles velegnet til kvinder, som har problemer med deres hofter og som har brug for mere støtte under sex.

Den er nemlig ergonomisk designet til, at du med kroppen kan forme en naturlig, gyngende følelse af sex, hvor du ikke behøver at bruge dine hofter særlig meget. Du skal blot lade puden gøre sit arbejde.
Pudens form adskiller sig også fra mange andre; med sin lave højde og smalle bredde er den perfekt at bruge, især hvis man ønsker at bruge “cowgirl” stillingen. Men man kan dog også med fordel bruge sexpuden til en masse andre sexstillinger; du kan prøve at vende puden om og så vil du få den perfekte støtte og det perfekte løft til dine hofter eller dit hoved. Hvem siger sex skal være besværligt, hvis man ønsker at udforske en masse spændende, frække sexsstillinger? Liberator Pulse Toy Mount hjælper dig på vej!

Den faste skumkerne sikrer, at du ikke synker ned i puden, mens dens smarte mikrofiber betræk sørger for, at du ikke glider rundt med puden under sex.

Sexpuden er desuden udstyret med hele to lommer, så du kan få den ultimative stimulering af klitoris og den dejlige følelse af penetrering, mens du samtidig får en god støtte på dine hofter. Den ene lomme er perfekt for små vibratorer eller bulletvibratorer, mens den anden er perfekt til dildoer. Nyd din frihed, for dette betyder også, at du har hænderne fri og at der er mulighed for yderligere leg, alt sammen imens at du bliver stimuleret. Har du en partner? Pift jeres soveværelse op med denne sexpude og i vil ikke fortryde det. Sæt dig på puden og han vil få lettere adgang til dig, eller lad dig blive stimuleret på klitoris, mens han tager dig i doggy style. Mænd kan også med fordel bruge Pulse sexpude; Slip for ubehagelig stillinger under oralsex og lad ham sidde på puden og nyde. Som en bonus slipper du for at få ondt i nakken! Det er den rene win-win situation.

Udover sit diskrete, utroligt flotte design, som gør det muligt at putte sammen med sine andre puder, eller i skabet uden at nogen vil stille spørgsmålstegn, så kan pudens bløde betræk faktisk vaskes i vaskemaskinen. Under betrækket er der et fugtsikkert indercover som beskytter den faste skumkerne og sikrer, at puden bevares ren og tør. Dette forlænger også pudens levetid.

Sexlegetøj medfølger ikke.

Yderligere information

Vægt 1510 g
Størrelse 205 x 295 x 205 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.