LIBERATOR JAZ RØD SEXPUDE

Med Liberator Jaz sexpude bliver det nemmere at have sex i vildere, frækkere sexstillinger end man er vant til. Den støtter ikke blot kroppen under belastende stillinger, men kan også hæve hele kroppen så der er lettere adgang for ham.

Pudens betræk er fremstillet i microfiber, hvilket føles fantastisk, hvis man ligger sig på den nøgen. Indvendig er puden lavet af 100% polyster, så fugten ikke slipper ind og puden ikke bliver ubehagelig og uhygiejnisk.
Puden er nem at rengøre og vedligeholde da den kan komme en tur i vaskemaskinen.

Bredden på puden er 48 cm, mens længden er 35,5 cm og højden er 18 cm.

Puden er yderst velegnet til par, men kan også bruges til ikke-seksuelle formål, som f.eks. bedre støtte når man sidder eller ligger ned.

587 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 845628019269 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Med liberator får man mere frihed, hvilket betyder et bedre sexliv.

Nogle gange kan de frækkeste sexstillinger være umulige for en, enten fordi man ikke er smidig eller stærk nok i kroppen. Det kan være utroligt frustrerende, da det forhindrer en i at have eksperimenterende sex sammen med sin partner.

Men med Liberator Jaz sexpude skal det være slut med at nøjes med rutinerede sexstillinger såsom missionærstilling.

Puden har mange fordele. Den støtter nemlig kroppen, så man ikke belaster musklerne og får ondt. Det kan også forebygge smerter dagen efter. Da puden er 18 cm høj kan den hæve kroppen under sex, hvis man sætter sig på den. På denne måde kan han nemmere få adgang til hende.

Og der er mulighed for masser af sjov. Hun kan sætte sig på den og lade den højere del af puden hæve hendes bækken, hvilket også kan intensivere de orgasmer hun vil få. For ham vil det være nemmere at både pirre hende indvendigt- og udvendigt.
Hvis hun ligger sig på maven og lader den højere del hæve hendes numse, vil han have lettere adgang – både til vaginal og analsex.
Ligger han sig så puden hæver baller og penis, vil det være nemmere for hende at pirre ham og evt. give ham et blowjob. Nu er det slut med ømme nakker!

Lige så nem som Liberator Jaz puden er at bruge, lige så nem er den at rengøre så hygiejnen altid er i top. En pude kan nemlig hurtig blive kedelig, hvis den er fyldt med rester fra sidste seance.
Da den indvendige del af puden er lavet af 100% polyester, er der intet fugt der kan trænge ind og ødelægge den. Som et plus kan puden vaskes i vaskemaskinen, hvilket gør den meget nemmere at vedligeholde og holde ren.

Med Liberator er der flere muligheder for sjov sammen med din partner – så hvad venter du på?

Yderligere information

Vægt 1065 g
Størrelse 155 x 295 x 165 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.