LELO Tantra Pirrings Fjer Red

Med LELO Tantra pirringsfjer har du det perfekte legetøj til at kærtegne kroppens sanser, ved blidt at drille, kilde, kæle og pirre din partner, i et forførende og frækt forspil.

Fjerdusken består af fjer af allerhøjeste kvalitet, der hverken er stive eller stikker under akten. De bløde fjer vil kærtegne, kilde og pirre din partners krop og vil fremstå helt uimodståelig.
Håndtaget er fremstillet af metal og akryl og er altid kampklar til en masse frække lege og forspil. Det tilbyder desuden præcis målrettet stimulation, hvis du ønsker at pirre din partner, eller modtage stimulationen, et bestemt sted.

Med en længde på 21 cm er fjerdusken utrolig rejsevenlig og kan sagtens pakkes ned i tasken, hvis du ønsker at have muligheden for det perfekte forspil med overalt i verden. Med sådan en størrelse kan du også nemt gemme den væk og overraske din partner, når du føler de har fortjent ultimativ pirring.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 7350022271494 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

LELO Tantras store farvestrålende fjerdusk er perfekt til et pirrende forspil. Samlet i et elegant håndtag, som er lavet af et poleret metal og akryl, og med en længde 21 cm, så den kan sagtens pakkes ned i kufferten når i skal på kærlighedsferie.

Der er ingen tvivl om, at en fjerdusk er et frisk pust i sexlivet, men anskaffer man sig en luksuriøs fjerdusk, så vil oplevelsen, nydelsen og de orgasmer, som man ender med være intet mindre end helt fantastiske. Det er en lille detalje, som man ikke har råd (på kærlighedskontoen) til at nedprioritere. Din nydelse er det vigtigste, og heldigvis for dig, så findes LELO, der har en række af eksklusive produkter af allerhøjeste kvalitet. Der er kælet for alle detaljerne, hvilket du vil kunne mærke når du har selskab af det i sengen.

De bløde fjer på fjerdusken er fløjlsbløde og vil kilde, kærtegne og pirre din, eller din partners krop på en helt uimodståelig måde. Stimuleringen fra fjerdusken vil vække alle kroppens sanser og få den til at fokusere særligt på den, hvilket vil intensivere den nydelse og pirring, som man modtager, yderligere. Fjerene af en helt fantastisk kvalitet, er ikke stive og vil ikke stikke vil krop – for maksimal komfort. Dette gør også fjerdusken utroligt forførende og vil derfor med garanti skabe den helt rette stemning, der kan føre legen videre til noget endnu vildere.
Det lækre håndtag er ergonomisk designet til at give dig fuld kontrol over fjerdusken. Den er fremstillet i metal og akryl og er altid klar på en fræk leg, uanset hvornår lysten måtte opstå. Takket være den kan du tilbyde din partner, eller modtage en målrettet stimulation fra din partner, lige der hvor du ønsker det allermest.

Takket være produktets størrelse kan forførelsen ske hvor som helst og når som helst – også i udlandet. Den passer nemlig perfekt i en kuffert og vil ikke være bange for et seksuelt eventyr. Det er den perfekte rejsemakker, som du også kan overraske din elskede partner med, for at skabe mere spænding under sengegymnastikken. Hvad er der ikke at elske ved denne frække sag?

Yderligere information

Vægt 90 g
Størrelse 40 x 100 x 165 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.