LELO SORAYA DEEP ROSE

LELO Soraya er en stilfuld og luksuriøs rabbit vibrator. Sorayas buet form og ”kaninøre”, gør det til den perfekte dobbelt dildo, som både stimulerer G-punktet og pirre klitoris på samme tid.

Soraya er enkel at betjene. Tre betjeningsknapper styrer de 6 vibrationsmønstre og 8 vibrationsindstillinger, og gør det muligt at justere fornøjelserne lige så de passer til dig, lige fra ganske blid pirring til meget intens stimulans.

Brug sammen med en god vandbaseret glidecreme for en endnu vildere oplevelse!

1.647 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Soraya rabbit vibrator er et eksklusive og luksuriøs kvalitetsprodukt fra svenske LELO. Svensken har virkelig kælet for at lave en vibrator, hvor æstetikken og funktionaliteten er samlet i et, for at give dig en nydelsesfuld oplevelse, og en vibrator som du kan have glæde af i mange år fremover.

Soraya er fremstillet af medicinsk silikone, som giver en lækre bløde og behagelig overflade, naturligvis uden brug af ftalater. Den buet form og vibratorens mellem størelse, gør at den fantastisk at bruge til G-punkts stimulation. Rabbit vibratorens ”kaninøre” er meget fleksibel, med tommelfingeren kan du let styre, og lægge præcis så meget pres på, som du ønsker, og dermed opnå en customized  klitorisstimulation i særklasse.
Fingrehullet i dildoens guldfarvet kerne, giver dig et godt og ergonomisk greb, så du kan målrette stimulationen, lige der hvor du nyder det mest. Det ergonomiske greb giver dig samtidig mulighed for med tommelfingeren, at betjene de 3 betjeningsknapper, som styre de 6 vibrationsmønstre og 8 forskellige vibrationsstyrker.

En vibrator af denne kaliber er naturligvis yderst lydsvag, genopladelig (oplader medfølger) og 100% vandtæt, hvilket åbner mulighed for at tage den med i bad, bare sådan for fornøjelsens skyld.  Noget så lavpraktisk (men vigtigt) som rengøringen, bliver også nemmere når vibratoren er vandtæt, påfør lidt antibakteriel toycleaner på og skyld af med vand. Silikone-sexlegetøj kan godt bruges uden glidecreme, men oplevelsen bliver endnu bedre med brug af glidecreme. LELO har lavet en fantastisk lækker glidecreme, som du helt sikkert vil blive pjattet med. Foretrækker du at bruge en anden glidecreme, bør du sikre dig at den er vandbaseret, da andre glidecreme kan skade silikone. LELO Soraya er 22 cm lang, og med en diameter på 2,2 – 6,9 cm.

Yderligere information

Vægt 480 g
Størrelse 60 x 115 x 330 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.