LELO Ora 2 Oralsex Simulator PRISVINDER

Lelo Ora 2 Oralsex Simulator en stilfuld, AWARD-vindende oralsex-simulator. Ora 2 er en ny og forbedret udgave og sikrer, med sin bredere og blødere tunge, en endnu bedre stimuli end sin forgænger.  Ora 2 har desuden 10 forskellige rotations og vibrationsprogrammer, så den kan tilpasses enhver smag. Perfekt til selvforkælelse eller, hvis man vil forkæle kvinden i sit liv med en fræk og ophidsende gave.

LELO Ora 2 oplades med den medfølgende oplader. Den er 100% vandtæt og kan med fordel benyttes i bruseren for en våd fornøjelse.

Ora 2 er fremstillet i ABS og silikone og er 100% phthalat-fri.

1.297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 7350075020957 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Perfekt til den oralsex-lystende er LELO kommet med en ny og forbedret udgave af den stilfulde, AWARD-vindende og eksklusive oralsex simulator, LELO Ora 2, der efterligner følelsen af en blød tunge. Perfekt til selvforkælelse eller hvis man vil forkæle kvinden i sit liv med en fræk og ophidsende gave.

Ved at massere det erogene område omkring klitoris og selve klitoris med en kombination af intense pulseringer og sensitive, hvirvlende bevægelser sikrer den en realistisk følelse. Ora 2 har med sin nye oralsex simulator forbedret sin tunge og gjort den bredere end sin forgænger, hvilket giver en endnu blødere følelse og en mere intens stimulation.

LELO Ora 2 har 10 forskellige vibrationsprogrammer og alle programmerne kan justeres, så du får den intensitet som du ønsker dig. Ora har også “intense mode”, der giver vibrationer der er 30% kraftigere end den højeste normal indstilling. Denne aktiveres ved, at holde den midterste knap inde i 3 sekunder, når Ora er tændt.

Yderligere information

Vægt 330 g
Størrelse 60 x 115 x 185 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.