LELO Isla Deep Rose – TESTVINDER

LELO har med Isla kreeret en virkelig luksuriøs og stilfuld designet dildo vibrator.

Islas buet form, gør den ideel til G-punkts stimulation og der vil uden tvivl være, et af de 6 vibrationsmønstre som bliver dit favoritprogram.

De 8 vibrationsindstillinger gør det muligt at justere vibrationerne lige så de passer dig, lige fra ganske blidt til meget kraftig stimulans. TESTVINDER – ”Bedste Luksus Vibrator” Ekstrabladet.dk gav 6 ud af 6 stjerner på.

1.297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 7350022271555 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

LELO Isla er super æstetisk, funktionel og et kvalitetsprodukt som du kan have fornøjelse af i mange år. Den er fremstillet med en fast kerne, som er beklædt med ftalatfri silkeblød silikone. Kombinationen af det buet design og vibratorens medium størelse, gør at den er super nem at bruge til G-punkts stimulation.

I dildoens guldfarvet kerne er et fingerhul med plads til et par fingre, hvilket giver dig et ergonomisk greb, og fuld kontrol over hvor Isla skal stimulerer dig. Ovenover fingerhullet sidder de tre betjeningsknapper, som styre de seks vibrationsmønstre og otte vibrationsstyrker.

En vibrator i denne klasse er naturligvis yderst lydsvag, genopladelig (oplader medfølger) og vandtæt, så du har mulighed for at lege med den i badet. Det gør også rengøringen nemmere, bare spray lidt antibakteriel toycleaner på og skyld efter med vand. Legetøj af silikone kan for det meste bruges uden glidecreme.
LELO har dog en super lækker glidecreme som vi varmt kan anbefale, den giver lige prikken over i´et. Ønsker du at bruge en anden glidecreme, bør du sikre dig at den er vandbaseret, da andre typer glidecreme kan ødelægge silikoneoverfladen. LELO Isla er 22 cm lang, og har en diameter på 2,2 – 5,5 cm.

Yderligere information

Vægt 450 g
Størrelse 60 x 115 x 330 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.