LELO ISLA BLACK – TESTVINDER

TESTVINDER på Ekstrabladet.dk med 6 ud af 6 stjerner, for ”bedste luksus vibrator”. Med det samme du får LELO Isla i hånden, vil du kunne mærke hvor eksklusiv en luksus vibrator, svenske LELO har kreeret.

Intet er overladt til tilfældighederne, lige fra materialevalg til det ergonomiske og funktionelle design. Den vandtætte dildo vibrators let buet design og variable diameter, gør den perfekt til G-punkts stimulation.

LELO Islas 6 vibrationsmønstre, kan du nyde i 8 forskellige vibrationsstyrker.

1.297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 7350022271562 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

LELO Isla G-punkts vibrator, er lavet til dig som spørger – Hvordan får jeg g-punktsorgasme ? Du opnår let G-punkts orgasme med denne vibrator, på grund af dens facon – dildovibratoren starter med en tyk del forrest (5,5 cm i diameter og 2,2 cm på midten), og bliver lidt smallere på midten, hvilket giver buet design, som gør det nemt at målrette stimulationen af dit G-punkt.

Ovenover det ergonomiske håndtag med plads til et par fingre, sidder de tre betjeningsknapper. På den midtereste knap styrer du hvilken af de 6 forskellige vibrationsmønstre du vil pirres af, og på plus/minus knapperne tilpasser du om vibrationsstyrken skal være meget kraftigt eller mild, ved at vælge en af de 8 styrkeniveauer.

Isla har en fast guldfarvet kerne, beklædt med med superblød medicinsk silikone, og er naturligvis ftalatfri. Hvis du bruger LELO Personal Moisturizer glidecreme, vil du få den allerbedste oplevelse med Isla.

LELO Isla er 100% vandtæt, så den kan komme med i bad, både for at fornøje dig men også for at blive ren – du rengøre nemt Isla, bare spray lidt antibakteriel toycleaner på og skyl efter med vand. Den lydsvage dildo vibrator vejer 164,5 g, og kommer i en flot opbevaringsæske sammen med opladeren og en lækker satinpose til opbevaring.

Yderligere information

Vægt 450 g
Størrelse 60 x 115 x 330 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.