LELO Alia Opladelig Klitoris Vibrator – TESTVINDER

Testvindende LELO Alia Opladelig Klitoris Vibrator i farven “Deep Rose”, perfekt til nybegyndere. Alia har 6 forskellige vibrationsmønstre samt 6 forskellige (lydsvage) styrkeniveauer.

Alia er fremstillet i medicinsk silikone og ABS-plast (ftalatfri).

Med vibratoren får man en lækker opbevaringsæske med oplader, satin opbevaringspose og en broche.

947 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 7350022271524 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Den luksuriøse og stilfulde klitoris vibrator, LELO Alia, er velegnet til dig som er nybegynder. Som en del af LELO’s populære og eksklusive nydelses produktserie, hvor design, brugervenlighed og æstetik er i fokus, skuffer Alia ikke og er således også selv blevet en testvinder indenfor sit “fag”. 

Alia er perfekt til dig, som tænder på blid og sensitiv klitoris stimulation. Med sine 6 forskellige vibrationsmønstre og 6 forskellige, lydsvage, styrkeniveauer er der god mulighed for variation af både pulserende og stimulerende vibrationer. 

Hullet i midten er designet til, at du nemt kan holde og styre den præcis som man ønsker. Alia er desuden 100% vandtæt og det er derfor muligt at benytte den i badet. 

Man vil med fordel kunne benytte vandbaseret glidecreme på vibratoren, da den silkebløde overflade bliver endnu mere glat og lækker af det. Her anbefales at man benytter den testvindende LELO glidecreme 75 ml.

Fås i en smart og feminin “Deep Rose” farve.

Yderligere information

Vægt 290 g
Størrelse 60 x 115 x 185 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.