Tilbud

LADYSHAPE BIKINI SHAPING TOOL TREKANT

Nu har det aldrig været nemmere at få sig en flot intimbarbering hjemmefra. Køb dette yderst praktiske og effektive LadyShape Bikini Shaping Tool Trekant sæt og slip for den akavede situation med skønhedsklinikker. Med i sættet får du en super fin skabelon, to engangsskrabere og en flot opbevaringspose, som sikrer, at sættet bliver opbevaret rent og tørt.

137 Kr. 127 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Elsker du at skille dig ud fra mængden? Med LadyShape Bikini Shaping Tool Trekant er du sikret en perfekt, defineret form og unik intimbarbering. LadyShape Bikini Shaping Tool har alt hvad du skal bruge for; med i sættet får du nemlig to engangsskrabere, en patenteret trekantet skabelon samt en vandtæt pose til at opbevare sættet i. Det er super nemt at opnå den ønskede form. Skabelonen, der skal sikre dig den trekantede form, er som et kæmpe plus også let at samle.

Sættet er enormt brugervenligt; du påfører lot håndtaget på skabelonen og tager den ene skraber, fra sættet, frem. Herefter holdes skabelonen på det ønskede område, hvorefter hårerne omkring skabelonen barberes – og voila! Så er du færdig! Når man er færdig med at bruge sættet skal man vaske skabelonen ren, så den er klar og ren til næste gang.

Den medfølgende skabelon, som skal sikre dig den flotte trekantede form er med sit specieltdesignet håndtag blevet endnu nemmere at benytte og derved skabe et flot resultat med.

Yderligere information

Vægt 95 g
Størrelse 165 x 135 x 30 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.