Tilbud

LADYSHAPE BIKINI SHAPING TOOL HJERTE

Forkæl dig selv, eller din partner med en sød intimbarbering, formet som et hjerte. Man lever kun en gang, så hvorfor ikke få sig en sød, unik intimbarbering? Med Bikini Shaping Tool Heart fra LadyShape har det aldrig været nemmere, at opnå et perfekt resultat hjemmefra! Med i dette sæt får du en smart skabelon med, som er nem at håndtere, to praktiske engangsskrabere og en fin, lille pose til at opbevare sættet i.

137 Kr. 127 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du den romantiske type, og kunne du tænke dig at overraske din partner med en sød lille overraskelse? Eller er du kvinden, som elsker prøve sig frem med unikke intimbarberinger? Med Bikini Shaping Tool Heart fra LadyShape er det nu muligt, at få en sød intimbarbering i hjerteform, hjemmefra. Det er nemt, det er simpelt og det tager ingen tid!

Med i dette får du alt det, som du skal bruge for at få en effektiv intimbarbering: sættet indeholder nemlig hele to engangsskrabere, en super fin, patenteret hjerteskabelon og en smart, vandtæt pose, der sikrer en ren og tør opbevaring af sættet. Da håndtaget på skabelonen er specieldesignet med omtanke for brugeren, er det nu blevet endnu nemmere at skabe et flot og helt igennem perfekt resultat.

Det hele er gennemtænkt, også det praktiske og det gør sættet utrolig brugervenlig. Alt du skal gøre er, at påfører håndtaget på skabelonen og tage den ene engangsskraber frem. Når du har gjort dette så skal du finde det område, hvor du synes at hjertet vil sidde pænest. Hold derefter skabelonen på det ønskede område og barbér hårerne omkring skabelonen væk. Når du er færdig med dette skal du vaske skabelonen ren, så den er klar til næste gang den skal i brug.

Yderligere information

Vægt 95 g
Størrelse 165 x 135 x 30 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.