Tilbud

LADYSHAPE BIKINI SHAPING TOOL BRAZILIAN

LadyShape Bikini Shaping Tool Brazilian er perfekt til dig, som ønsker en lidt mere diskret intimbarbering, hvor det meste ryger af. Den er også super praktisk at bruge til når man skal på ferie eller ud at bade, så man undgår at hårene stikker ud af bikinien. Dette sæt er super praktisk og effektivt, hvis man ønsker en perfekt intimbarbering på nul komma fem. Med dette sæt skal du iøvrigt heller ikke tænke på at købe en skraber til formålet, der medfølger nemlig hele 2 engangsskrabere. Samtidig får du også skabelonen og en fin, smuk opbevaringspose som, udover at gemme sættet lidt, er vandtæt og sikrer, at det bliver holdt rent og tørt.

137 Kr. 127 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

LadyShape Bikini Shaping Tool Brazilian er sættet til dig, som ønsker at forkæle dig selv med LadyShapes praktiske og effektive sæt, men synes, at LadyShapes hjerteformede intimbarbering måske er lige lidt for vovet til dig, og som samtidig ønsker, at et lidt større område bliver barberet i forhold til deres trekantede form. Denne form er nemlig lidt mere diskret og afdæmpet, men stadig super flot og perfekt til hvis man snart skal hoppe i en bikini og ikke ønsker, at hårene stikker ud.

Ligesom de andre sæt i LadyShapes Bikini Shaping Tool-serie, er dette sæt utrolig nemt og effektivt. Det tager to sekunder at samle skraberen; alt du skal gøre er, at påføre håndtaget på den stribeformede skabelon – og bum! Så har du en skraber.

For at opnå et perfekt resultat med sættet skal du, når du har samlet skraberen, holde skabelonen hen på det område, som du ønsker at formen skal være. Bliv derefter ved med, at holde skabelonen på det område. Barbér derefter hårene omkring skraberen væk. Når du er færdig med at bruge skabelonen, skal den vaskes ren, så den er dejlig ren og hygiejnisk til næste gang.

Sættet indeholder en patenteret skraber, to engangsskrabere og selvfølgelig også en sød lille opbevaringspose, som er vandtæt og sikrer, at sættet bliver opbevaret tørt og rent.

Yderligere information

Vægt 95 g
Størrelse 165 x 135 x 30 mm