LADY Stimulerings GEL 30 ML

Lady Stimulerings Gel er til kvinden, der ønsker at opleve ekstra stimulation, samtidig med at den stimulation som hun modtager, enten fra sig selv eller sin partner, bliver intensiveret. Pirring vil nu være en helt anden følelse, som du vil hungre efter når du ikke har muligheden for at nyde den!

Gelen er dermatologisk testet og kropssikker, hvilket betyder at du kan bruge – og nyde alle fordelene ved dette produkt – bekymringsfrit.

107 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8013388104200 Kategorier: ,

Beskrivelse

Har du altid drømt om at opnå en ultimativ og utroligt ophidsende klitoris stimulation, der for alvor vil resultere i eksplosive orgasmer? Så er du kommet til det rette sted!

Lady Stimulerings Gel er, som navnet indikerer, en naturlig stimulerende gel til klitoris. Med denne i hånden vil stimulering føles mere intens end nogensinde før – og vil for alvor skabe en hed stemning i soveværelset.

Lady Gel er udstyret med en speciel formular, der er specielt udviklet til at øge seksuel nydelse hos kvinder samt forbedre og øge klitoris’ følsomhed. Det kan den, fordi den går ind og stimulerer blodforsyningen i området på- og omkring klitoris.
Når man har påført gelen på klitoris vil man opleve en utroligt forførende, varm fornemmelse, som lige så stille vil øge følsomheden i området. Når den øgede følsomhed i klitoris er opnået, vil man kunne nyde stimulation, som man aldrig har kunnet før – og derfor vil den orgasme, som man ender med, også føles mere intensiv.

Luk øjnene, forkæl dig selv eller lad din partner forføre dig med fræk klitoris stimulation og lad dig lede til dit livs nydelse!

Gelen er dermatologisk testet og kropssikker.

Yderligere information

Vægt 55 g
Størrelse 25 x 40 x 113 mm