JUST GLIDE WOMANIZER VANDBASERET GLIDECREME 50 ML

Womanizer Just Glide vandbaseret glidecreme passer perfekt til din elskede Womanizer, men kan også benyttes til andet silikone sexlegetøj.
Denne glidecreme intensivere nydelsen og den stimulation som du modtager, hvilket også vil have en effekt på dine orgasmer, da de vil føles mere intens.
Glidecremen er dermatologisk testet samt allergi testet – og så er den fri for farlige, udnødvendige ftalater. Derfor kan du trygt lade dig forføre af den våde, pirrende fornemmelse.

77 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

En god glidecreme gør en verden til forskel og Just glide er lige den glidecreme som du leder efter.

Med Just glide er du sikret en vandbaseret glidecreme, der komplimenterer alle fordelene ved en Womanizer.

Nogle gange er det bare bedst at købe det tilbehør, der passer til sit elskede sexlegetøj. På denne måde er man sikker på at man bruger det rigtige produkt. Det var ud fra denne tankegang, at Just Glide i første omgang blev skabt.
Men den luksuriøse glidecreme kan med fordel bruges sammen med andet sexlegetøj – og her vil den også komplimentere og intensivere stimuleringen.

En god glidecreme har mange fordele, uanset om man er single eller i et parforhold.
Først og fremmest, så øger glidecreme glideevnen på dit sexlegetøj, hvilket gør det nemmere og mere behageligt at føre ind og ud.
Denne effekt får man også hvis man har lyst til bruge fingrene til at forkæle sin partner i et frækt forspil. Lidt glidecreme på sine fingre eller sit sexlegetøj gør derfor en stor forskel for oplevelsen med forspillet eller sexlegetøjet.
Dernæst, så øger den følsomheden på intimområdet, hvilket vil føles utroligt pirrende. De orgasmer der kommer efterfølgende, vil også føles mere intense. Derfor kan det godt betale sig at anskaffe sig en god glidecreme!

Med Womanizer Just Glide får du meget for pengene – og sikkerhed er en af dem.

Den er nemlig både dermatologisk- og allergitestet for at alle kan få glæde af denne forførende sag. Det har resulteret i et produkt, der blandt andet er fri for ftalater, der kan skabe ubehagelige gener i intimområdet. Derfor er den også sikker at bruge for huden.

Man kan trygt lade sig forføre af dette kvalitetsprodukt – for bekymringsfri sex er god sex!

Luk øjnene, mærk den våde, kildrende fornemmelse og lad dig forføre af den stimulation du modtager. Det er en oplevelse du ikke vil gå glip af, uanset om der er tale om en soloseance eller en hed parleg!

Gå ikke på kompromis – køb Just Glide og mærk forskellen!

Yderligere information

Vægt 125 g

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.