JOYDIVISION WET GAMES LAGEN 180X260 CM

Størrelsen på 180 x 260 cm dækker de fleste dobbeltsenge, så leg med glidecreme, massageolie og andre væsker ikke “grisser” sengen.
Et lagen til wet games tåler naturligvis også at blive håndvasket ved 30 grader, hvilket gør det nemt at få væsker og glidecreme af igen – vi anbefaler at man ikke tørretumble lagnet.

277 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4028403220821 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Er du vild med beskidte lege, men ønsker at kunne ligge i en ren seng efterfølgende? Takket være Joydivision Wet Games Lagen kan du og din partner gå igang med de frække lege, uden at skulle tænke på det “griseri” som i skaber.

Lagenet kan klare en god omgang massageolie, glidecreme samt andre væsker, som man benytter (eller som opstår) under de helt vilde, længerevarende ture i sengen. Slut med at skulle ligge i en våd, kold seng efterfølgende!

Kan det overhovedet blive meget nemmere at udforske sine vildeste, frækkeste fetish lege? Svaret er ja! For lagenet kan tåle at blive håndvasket ved 30 grader, så pletterne og væskerne nemt kan komme af lagenet igen. På et splitsekund er lagenet rent og klar til når lysten pludseligt opstår igen. For at kvaliteten på lagenet altid er i top, er det vigtigt, at man ikke tørretumbler lagenet. På denne måde kan lagenet have en længere levetid og du kan nyde de lækre fordele ved dem i endnu længere tid! Det er den perfekte win-win.

MATERIALE: Slidstærk plast.
LATEXFRI: Ja.
STØRRELSE: 180 x 260 cm.

Yderligere information

Vægt 790 g
Størrelse 20 x 210 x 315 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.