JOYDIVISION FRENCH KISS STRAWBERRY VANDBASERET GLIDECREME 75 ML

Forfrisk oral sex med en frisk, lækker smag af jordbær, takket være Joydivision French Kiss Strawberry vandbaseret glidecreme.

Glidecremen, der er udviklet til oralsex, øger også glidevnen på f.eks. legetøj eller fingre, hvis man ønsker at bruge den som en traditionel glidecreme.

French Kiss er vandopløselig, fedtfri og kan bruges sikkert sammen med et latex-kondom. Glidecremen er desuden dermatologisk- og klinisk testet, så du og din partner kan nyde bekymringsfri oral sex.

77 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Med Joydivision French Kiss Strawberry vandbaseret glidecreme kan du sørge for, at oral sex sammen med din partner bliver den rene fornøjelse!

Føler du ikke, at du bliver forkælet nok? Eller ønsker du at pifte det sædvanlige oral sex op når du forkæler din partner? Uanset hvad, så er denne lækre glidecreme i en frisk jordbærsmag lige det, der skal til for at oral sex en hel del sjovere!

French Kiss gør ikke kun oral sex sjovere og mere smagfuldt, det gør det også mere behageligt for begge partnere. Du kan nemlig nyde en lækker smag og synet af begær i din partners øjne, mens din partner kan nyde den pirrende fornemmelse af en øget glideevne på din tunge samt en pirrende, ekstra våd fornemmelse på et af kroppens mest følsomme områder. Det er den perfekte win-win situation!

Glidecremen er vandopløselig, vil ikke fedte og er 100% sikker at bruge sammen med et latex kondom.
Nyd bekymringsfrit – glidecremen er dermatologisk- og klinisk testet.

Yderligere information

Vægt 90 g
Størrelse 38 x 63 x 120 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.