JO SIMPLY CLEAN INTIM SERVIETTER 30 STK

Med Jo Simply Clean Intim Servietter kan du vedligeholde hygiejnen omkring intimområdet efter samleje. Servietterne kan også bruges før samleje, hvis man ønsker at blive frisk og klar inden.

Intim servietterne kan både bruges intimt, men også på andre dele af kroppen, som f.eks. ansigtet, hvor den vil fungere som en make-up fjerner.

Formularen indeholder parfume med en frisk duft af mint, men er fri for glycol og parabener. Servietterne har en utroligt fugtgivende og blid formular, der er forbedret med E-vitamin, og indeholder aloe vera, agurk og kamille.

87 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Jo Simply Clean Intim Servietter er til dig, der ønsker at vedligeholde din hygiejne før og efter sex.

Det er vigtigt, at vedligeholde hygiejnen under sex, hvis man ønsker at undgå problemer og gener efterfølgende. Det er derfor noget, som man bare ikke kan eller må nedprioritere – for så nedprioriterer man sit eget velvære.
Men er du i tvivl om, hvordan man vedligeholder hygiejnen eller frygter du, at rengøring før og efter sex kræver meget tid og planlægning? Så fortvivl ej; for Jo Simply Clean Intim Servietter kan hurtigt og nemt hjælpe dig med at have den optimale hygiejne både før og efter samleje.

Disse intim servietter benytter sig af en formular, der både er blid og alsidig. Dette gør den ideel at bruge intimt, både før og efter intimitet med kæresten, eller sig selv. Man kan også benytte intim servietterne for at vedligeholde andre dele af kroppen, såsom at fjerne make-up på ansigtet.

Pakken indeholder 30 servietter, der alle har en frisk duft af mint. De er fri for både glycol og parabener. Servietterne har en fugtgivende formular, der er forbedret med E-vitamin og indeholder Aloe Vera, Agurk og Kamille.

Yderligere information

Vægt 170 g
Størrelse 120 x 80 x 45 mm