Tilbud

JIMMYJANE FORM 6 G-PUNKTSVIBRATOR MØRKEGRÅ – PRISVINDER

Hvis du ønsker en effektiv og kraftfuld vibrator, så gå ikke på kompromis, forkæl dig selv med et kvalitetsprodukt som holder længe. JimmyJane – Form 6 G-punktvibrator er meget mere end en almindelig g-punktsvibrator. Den kan bruges til at stimulere klitoris, G-punktet, men kan også bruges som en traditionel dildo. Form 6 er den perfekte kombination af kvalitet, design og praksis. Den er ikke bare stilren og smuk visuel, den er også lavet af utrolig luksuriøst og blød silikone, som gør oplevelsen mere behagelig for brugeren. Form 6 oplades trådløs, så du slipper for irriterende ledninger. Den er også perfekt til at tage med ud at rejse; med sin lille størrelse og diskrete design kan den snildt proppes ned i håndtasken. Længden på vibratoren er 17,8 cm, bredden er 4,4 cm. Fremstillet i ABS-Plast og silikone.

1.197 Kr. 997 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

JimmyJane – Form 6 er den ultimative g-punktsvibrator. I 2013 vandt den til XBIZ Awards som “årets bedste luksus sexlegetøj” og det er der en god grund til. Udover at være enorm luksuriøs, diskret og stilren at kigge på, så er det ikke kun designet, som er gennemtænkt. 

Rent ergonomisk er den designet med en fin krumning, som gør det lettere for brugeren at ramme g-punktet, men man kan med fordel også bruge vibratoren oppe i skeden, da krumningen vil give en pirrende og ophidsende fornemmelse. Den lækre silikone er, udover enormt lækkert rent visuelt at kigge på, også enormt dejligt og blød at blive berørt med. Og man har ikke kun tænkt i her og nu, men også på længere sigt: den fine metalring omkring vibratoren er, selvfølgelig, i rustfrit stål, så den ikke går hen og bliver grim og ubehagelig med tiden. Vibratoren er, selvfølgelig, også vandtæt, hvilket gør, at man ikke skal hen og købe en anden vibrator, hvis man skulle få lyst til at forkæle sig selv i badet. 

Hvis du ikke allerede har regnet det ud endnu, så er JimmyJane – Form 6 ikke bare en helt almindelig G-punktsvibrator. Den er nemlig designet til, at skulle bruges til meget mere end bare at ramme dit g-punkt. Den vil tilfredsstille dig som du ønsker det.  Derfor er det, med sine to kraftige motorer muligt, at blive tilfredsstillet enten ved at blive stimuleret i G-punktet, på klitoris eller vaginalt, ved at bruge vibratoren som en traditionel dildo. Køber du en Form 6, får du altså hele pakken og slipper for at proppe flere sexlegetøj ned i natbordets skuffe. 

Som prikken over i’et, så oplades Form 6 trådløst. Det gør den ekstra mobil og betyder, at den kan nydes hvor som helst og når som helst, men det betyder altså også, at hvis man ikke vil gå og savne sin vibrator mens man er ude at rejse, så kan den nemt tages med i håndtasken. At den så oveni købet er diskret af udseende gør blot dette nemmere for brugeren. 

 

Yderligere information

Vægt 445 g
Størrelse 240 x 90 x 95 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.