JIMMYJANE FORM 4 KLITORIS VIBRATOR PINK

Hvis man leder efter en luksuriøs vibrator, hvor der ikke er sparet på detaljerne, så leder man efter JimmyJane Form 4 Klitoris vibrator.

Den er smuk, stilfuld og elegant visuelt — men stærk, kraftfuld og intens i praksis. Lader du dig forføre af denne vibrator, så tillader du dig selv orgasmer i massevis.

Vibratoren er fremstillet af rustfrit stål samt silikone af yderst høj kvalitet. Udover at føles fantastisk mod huden, så er materialerne desuden også 100% fri for farlige ftalater, latex og nikkel. Dette gøre vibratoren utrolig kropssikker. Slut med at bekymre sig og lade sig distrahere under sex!

På trods af den kraftfulde motor, så er Form 4 udstyret med et lydsvagt, opladeligt lithium batteri, så du slipper for at blive opdaget midt i akten. Når vibratoren er ladet op kan den vibrere i op til 7 timer.
Tag Form 4 med overalt – også i badet. Vibratoren er nemlig vandtæt og altid klar på nye, spændende og frække oplevelser.

777 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 852991004235 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Kan du ikke få nok af kraftfuld stimulation på klitoris og vagina? Du er bestemt ikke den eneste – og derfor findes JimmyJane Form 4 klitoris vibrator, der er til stor glæde for alle kvinder verden over.

Form 4 er luksus og selvforkælelse når det er bedst. Med denne vibrator får du nemlig et produkt, hvor der er kræset for selv de mindste detaljer.

Den kraftfulde vibrator, som Form 4 er udstyret med, giver mulighed for at eksperimentere endnu mere med sin nydelse. De forskellige vibrationer, der går fra mild til utrolig kraftig, kan nemt og hurtigt justeres på knapperne, der sidder på fronten af vibratoren.
Hvis man har en partner, så lad ikke vedkommende føle sig udenfor. Form 4 kan nemlig styres af partneren for en utrolig frækt forspil, der vil få jer begge helt vilde i varmen!

Vibratoren er formet i bløde kurver og med et mindre hoved, der kan pirre og stimulere skedeindgangen eller klitoris.
Det er ikke kun de bløde former som man kan få glæde af – det er også den fløjlsbløde fornemmelse på huden når man rører vibratoren.
Vibratoren er nemlig fremstillet i medicinsk silikone af bedste kvalitet samt rustfrit stål. Den medicinske silikone er fleksibel, vil omfavne huden og tilpasse sig kroppens temperatur for den ultimative følelse. Materialerne er desuden fri for ftalater, latex samt nikkel. Det eneste, som du skal tænke på, er den ophidsende nydelse du modtager!

For den absolut bedste oplevelse med dette produkt anbefaler vi, at bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med det. Udover at øge glideevnen på sexlegetøjet, så vil glidecremen nemlig komplimentere og intensivere silikonens bløde fornemmelse samt stimulationen fra vibratoren, hvilket med garanti vil lede til helt ubeskrivelige orgasmer!

Hvis du har en fantasi om at rykke sengegymnastikken ud af soveværelset, så kan Form 4 hjælpe dig med at udleve den. Den er nemlig vandtæt og kan tilbyde en masse sjov på badeværelset. Vibratoren kan både klare en tur under bruseren eller en dukkert i badekarret. På denne måde bliver det daglige bad den rene fest, som du vil glæde dig til hver dag og som ender i det rene fyrværkeri af et klimaks.

Med JimmyJane Form 4 får du det ikke nemmere. Vibratoren er nemlig opladelig, så du slipper for at tænke på døende batterier. Det eneste du skal “besvære” dig med er, at sætte sexlegetøjet i dets oplader-stander og så vil den kunne lade sig op til de ekstra vilde ture!

Når man først får denne frække vibrator skal man være opmærksom på, at den er låst. Låsefunktionen er en vigtig detalje, da den sikrer at sexlegetøjet ikke pludseligt tænder og afslører sig selv på de værste tidspunkter. Det er dog nemt at låse vibratoren op. Man holder blot vibrationsknappen samt plus knappen (samtidigt) i nogle sekunder og Voila! Så er JimmyJane Form 4 kampklar!

Yderligere information

Vægt 385 g
Størrelse 195 x 90 x 90 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.