JIMMYJANE FORM 2 KLITORIS VIBRATOR MØRKEGRÅ

Med JimmyJane Form 2 får du en lille og diskret klitoris vibrator, der trods sit uskyldige udseende leverer kraftfuld og intens nydelse.

Den lille kanin-lignende vibrator er nemlig udstyret med hele 2 motorer der kan tilbyde særskilt stimulation. Selve vibratoren kan tilbyde 4 vibrationsmønstre i 5 forskellige trin. De to faktorer giver en masse muligheder – der vil resultere i orgasmer i massevis.

Form 2 er fremstillet af silikone af yderst høj kvalitet samt rustfrit stål. Dette materialevalg giver den ultimative oplevelse. Silikonen vil nemlig føles fløjlsblød mod huden, mens det rustfrie stål sørger for at legetøjet ikke ødelægges i de mere ekstreme klimaer. Vibratoren er nemlig vandtæt og kan klare en dukkert i et badekar uden problemer.

For at slippe for besværet med batterier, der dør i tide og utide, er vibratoren desuden genopladelig. Når den lydsvage vibrator er opladt er den kampklar i op til 4 timer. En oplader medfølger.
Størrelsen på denne frækkert er desuden 8,1 x 4,8 cm.

797 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 852991004204 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

JimmyJane Form 2 klitoris vibrator er til kvinden, der ønsker den ultimative vibrator til selvforkælelse, der stimulerer lige der hvor hun opnår størst nydelse.

Med Form 2 får du ikke blot et nyt og innovativt sexlegetøj, du får også muligheden for en helt unik nydelse, der ikke kan sammenlignes med noget andet.
Takket være Form 2’s revolutionære og kompakte design vil vibratoren nemlig give dig flere, mere intense vibrationer end man vil kunne opleve med andre vibratorer i den samme størrelse.

Vibratoren ligner lidt en kanin – og det skal du være glad for. For inde i hvert, fleksibelt øre ligger der en kraftfuld motor, der er skabt udelukkende for din nydelses skyld. De to motorer sørger for en dynamisk stimulation som aldrig før og kan også tilbyde særskilt stimulation. De er nemlig uafhængige og kan både bruges hver for sig eller sammen.
Vibratoren har hele 4 vibrationsmønstre i 5 forskellige trin. Kombineret med muligheden for at styre motorerne forskelligt, vil mulighederne nærmest føles uendelige!

De lækre pulserende vibrationer behøver ikke kun at nydes under soloseancen. Inddrag din partner ved at lade vedkommende overtage styringen over indstillinger og derfor også din nydelse. Form 2 er nemlig det perfekte ekstra krydderier under forspillet, der vil fylde jer begge med begær.

JimmyJane Form 2 er fremstillet af medicinsk silikone samt rustfrit stål, der begge er fri for farlige ftalater, hvilket gør den utrolig hudvenlig. Det bløde silikone er desuden utroligt fleksibelt, hvilket gør at man kan ramme og stimulere ens egne, unikke fortrukne områder.
Grundet klitoris vibratorens form og materiale kan den desuden tilbyde en fleksibel placering samtidig med, at den stimulerer klitoris og området omkring. Det er en utrolig fræk oplevelse, som alle kvinder fortjener at opleve!

For at få den bedste oplevelse med den bløde, kraftfulde vibrator anbefaler vi, at man bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med den. Det vil nemlig øge glideevnen på sexlegetøjet så det bliver nemmere og mere behageligt at føre det ind og ud. Derudover så øger den våde fornemmelse af glidecremen følsomheden i intimområdet, hvilket også vil intensivere de orgasmer som du vil modtage. Det er uden tvivl et must-have i ethvert hjem!

Takket være, blandt andet det rustfrie stål, er Form 2 100% vandtæt og kan derfor klare selv de vådeste klimaer. Du kan bogstaveligtalt tage den med overalt – også hvis det er en dukkert i badekarret eller en tur under bruseren. Form 2 er nemlig altid klar til at sende dig på en rejse fyldt med nydelse og himmelske orgasmer!

Denne luksuriøse klitoris vibrator er desuden genopladelig, så man slipper for besværet med at skulle udskifte døende batterier på de mest ubelejlige tidspunkter. Vibratoren skal blot sættes på sin oplade-station og når den er fuldt opladt vil den så være klar til sjov og ballede i op til ca. 4 timer. Tænk blot på al den stimulation og nydelse du kan opnå i denne tid!

Form 2 er takket være sin lille størrelse på 8,1 x 4,8 cm, utrolig diskret og praktisk. Den kan nemlig snildt være i håndtasken eller i kufferten på vej til udlandet. Da den er udstyret med en smart låse funktionen er der ingen risiko for at sexlegetøjet pludseligt skulle tænde og afsløre sig selv. Det er en lille detalje, der gør livet meget nemmere for brugeren!

Giv dig selv det bedste af det bedste – forkæl dig selv, eller din partner, med JimmyJane Form 2 klitoris vibrator – du fortjener det!

Yderligere information

Vægt 310 g
Størrelse 195 x 90 x 90 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.