JIMMYJANE AFTERGLOW PINK LOTUS MASSAGELYS 127 G

Få gang i stemningen med JimmyJane Afterglow Pink Lotus Massagelys.

Lyset kan bruges for duftens skyld, belysningen, massage eller hudpleje. Mulighederne er mange!

Lyset er fremstillet i materialer, der er fri for parabener, ftalater, sulfater, petrokemikalier, animalske produkter og er ikke testet på dyr. Dette er blandt andet Jojoba, Shea Butter, Vitamin E, Soy og Aloe.
Ved kropstemperatur vil dette pirrende lys forvandle sig til en luksuriøs massage oile – til glæde for dig og din partner. Massagelyset kommer i en porcelæn beholder og er udstyret med en lille tud, der gør det nemmere at hælde den lækre oile ud på kroppen.

Dette lys brænder “rent” – lysvæden er nemlig fri for paraffiner, bly og er lavet af naturlig bomuld. Lyset har en brændetid på op til 32 timer.

237 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

JimmyJane Afterglow Pink Lotus Massagelys skaber ikke blot en stemning; den forbedrer romancen og sexlivet!

Lad lyset vække alle dine sanser med dets forførende duft og lad den varme oile dryppe på huden – det er den perfekte start på en uforglemmelig massage, der med garanti vil ende med en “happy ending”! Lyset kan også bruges efter et dejligt bad for forkæle huden ved at hydrere den og gøre den blød. Med dette lys er det kun fantasien der sætter grænser!

Lysets beholder er af porcelæn for et eksklusivt finish og er udstyret med en lille tud, der gør det lettere at hælde den lækre olie ud af beholderen og ned på kroppen. Det bliver ikke nemmere at føre op til fræk sanseleg!

Pink Lotus’ vandige hjerte vil bringe en dybde på dets blomstrede verden. Duften vil bringe tankerne hen på en sommermorgen med dug på vinduerne – en duft, der vil forføre enhver.

Pink Lotus er en afrodisiakum, eller elskovsmiddel om man vil, der på et splitsekund vil lede tankerne hen på seksualitet og intimitet. Hvis du ønsker at forføre din partner på en diskret men effektiv måde er dette vejen frem.

Med dette massagelys slipper du for alle bekymringerne. Det er nemlig utroligt sikkert for kroppen da det er uden ftalater, sulfater, petrokemikalier, animalske produkter. Det er desuden heller ikke testet på dyr.
Lyset indeholder ingredienser såsom Jojoba, Shea Butter, Vitamin E, Soy og Aloe, der alle er naturlige.

Du skal heller ikke bekymre dig når lyset er tændt og brænder. Det brænder nemlig rent da lysvæden er fri for parafiner, bly og af fremstillet af naturlig bomuld.

Lyset har et helt perfekt smeltepunkt – det smelter nemlig ved kropstemperatur! Og der er mulighed for leg i timevis, da brændetiden er op til imponerende 32 timer. Bedre bliver det ikke!

Et luksus lys er lille og uskyldig – men vækker dit indre sexmonster. Få en fantastisk aften sammen med din partner – og gør det rigtigt med JimmyJane Afterglow Pink Lotus Massagelys.

Yderligere information

Vægt 405 g
Størrelse 100 x 95 x 95 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.