JIMMYJANE AFTERGLOW BOURBON MASSAGELYS 127 G

Med JimmyJane Afterglow Bourbon massagelys kan du få skabt en fræk stemning på et splitsekund. Uanset om det er for duftens skyld, den hyggelige belysning, den frække massage eller den effektive hudpleje, vil man få glæde af Bourbon.

Slip for bekymringerne – dette lys er nemlig fremstillet i materialer der er fri for ftalater, sulfater, parabener, petrokemikalier, animalske produkter og er desuden ikke testet på dyr. Formularen indeholder naturlige ingredienser såsom Jojoba, Soy, Shea Butter, Vitamin E og Aloe.

Ved kropstemperatur vil lyset forvandle sig til den perfekte, luksuriøse massage olie – som både du og din partner kan nyde. For bedre at kunne hælde olien ud på kroppen er porcelænsbeholderen udstyret med en lille tud,

Slip for lys, der kan være skadelige at indånde. Dette lysvæden er nemlig fri for bly, paraffiner og er desuden lavet af naturlig bomuld. Lyset kan nydes i mange tider takket være dets brændetid på op til 32 timer.

237 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Med den rette stemning er mulighederne for nye, spændende og frække oplevelser uendeligt mange! Pift romancen og sexlivet op i parforholdet med JimmyJane Afterglow Bourbon massagelys – tro os, i vil ikke fortryde det! Ønsker man at forkæle sig selv kan man bruge den lækre olie til huden og hydrere den, hvilket vil gøre den utrolig blød.

Man skal blot lade lyset vække sine sanser med dets uimodståelige duft og lade den varme olie dryppe ned på huden for, at opnå den perfekte start på en helt uforglemmelig massage, der med garanti vil ende med en “Happy Ending”! For bedre at kunne hælde den pirrende olie ned på kroppen af porcelænsbeholderen udstyret med en smart tud.

For at smelte lysets “hjerte” skal du blot lade det omfavne din krop. Lyset smelter nemlig ved kropstemperatur – og der er rigeligt tid til at lege i, for lyset kan nemlig brænde i op til 32 timer.

Bourbon har en røget duft med en lille snert af egetræ samt et finish af karamel, der gør den yderst forførende. Den fremkalder det bedste af det charmerende syd og er ikke til at stå for. Når først lyset er tændt, vil stemningen for aftenen være lagt – og vi kan allerede nu afsløre, at det ikke vil gå stille for sig.

Når du køber dig et lys, så køb et lys hvor du slipper for at bekymre dig om giftige kemikalier. Bourbon sikrer en smuk belysning uden at det skal være på bekostning af helbredet. Det er nemlig utroligt sikkert da det er uden ftalater, sulfater, petrokemikalier, samt animalske produkter. Det er desuden heller ikke testet på dyr. Lysets formular indeholder naturlige ingredienser såsom Shea Butter, Jojoba, Soy, Vitamin E samt Aloe.
Selv lysvæden er utrolig sikker. Den er nemlig fri for bly, parafiner og er fremstillet af naturligt bomuld.

Udefra virker lyset uskyldigt, men når det først er tændt vil det vække dit indre sexmonster. Med JimmyJane Afterglow Bourbon massagelys bliver det ikke nemmere at få en uforglemmelig aften med sin partner!

Yderligere information

Vægt 405 g
Størrelse 100 x 95 x 95 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.