JAMMY JELLY ANAL PINK BUTTPLUG XL

Jammy Jelly Anal Pink Buttplug XL fra Toyz4Lovers er til dig, der ønsker en større buttplug, der kan leverer en bred anal stimulation og samtidig tilbyde maksimal komfort, så man kan nyde nydelsen fuldt ud.

Udstyret med en spids, der kan tilbyde en målrettet stimulation og en lidt bredere bund, der giver en bred stimulation og en følelse af at være godt fyldt ud, samt en fod der sørger for at sexlegetøjet ikke løber nogle steder under akten for maksimal sikkerhed.

Det bløde jelly materiale sikrer at penetrering er så behagelig som overhovedet muligt. Luk øjnene og lad materiale omfavne, kærtegne og kysse din hud på en helt uimodståelig måde. Materialet består desuden af PVC, der er fri for ftalater og derfor kropssikkert at bruge.

Diameteren er 5 cm, mens længden er 14 cm. Buttpluggen er i en forfriskende og yderst fræk pink farve.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Jammy Jelly Anal Pink Buttplug XL er jelly versionen af den allerede meget populære serie af dildoer og buttplugs, der er fremstillet og distribueret af italianske producent Toyz4Lovers.

Dette produkt er specielt designet til at skabe den mest komfortable og sikre anal penetration for brugeren. Spidsen vil give en forførende målrettet stimulation, mens den lidt bredere del vil give en bred stimulation, både når den sidder og pirrer der hvor du ønsker det og når man fører den ind og ud. Det bløde jelly-materiale sørger desuden for maksimal komfort og vil kysse din hud ved penetrering, mens den lille fod sørger for at sexlegetøjet ikke pludseligt går på optagelse og gemmer sig for dig midt i akten.

Alle produkter fra Toyz4Lovers er faktisk ftalatfri og fremstillet i materialer af allerhøjeste kvalitet. Dette er for at du – og evt. din partner – kan nyde produkterne fuldt ud, uden at bekymre jer om ubehagelige gener efterfølgende. Det gør nemlig deres produkter utroligt kropsikre og giver dig en vis frihed under frække lege – og denne buttplug er selvfølgelig ikke en undtagelse.

Denne buttplug er i en fræk og forfriskende pink farve, der frembringer kinky associationer til dem, der er så heldige at have en ved hånden. Men den er ikke kun forførende rent visuelt – for takket være det bløde jelly materiale vil den føles helt fantastisk og utroligt behagelig.
Det lækre materiale vil uden tvivl give dig lyst til at udforske hver eneste krog af denne frække sag – for når du først har mærket dets omfavnelse og kærtegn vil den fremstå fuldkommen uimodståelig for dig – og blot give dig lyst til endnu mere.

Der er kun en vej med denne buttplug; og det er en rejse ind i den spændingsfuldte og kinky verden af pirrende analstimulation – en oplevelse, der med garanti vil sende dig videre til en verden fyldt med nydelse og helt ubeskrivelige orgasmer, som du aldrig før har troet var mulige.

Burg buttpluggen sammen med en vandbaseret anal glidecreme for en helt fantastisk oplevelsen. Glidecremen vil nemlig øge glideevnen så det bliver nemmere at føre sexlegetøjet op samt følsomheden i anus, så stimulering vil føles mere intens – det samme kan siges om de orgasmer, som man helt sikkert vil opleve med denne frækkert. Denne oplevelse ønsker du ikke at være foruden!

Yderligere information

Vægt 175 g
Størrelse 85 x 85 x 210 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.