JAMES DEEN SIGNATURE COCK Dildo 22 cm

James Deen Signature Cock dildo fra Doc Johnson er en realistisk dildo skabt ud fra afstøbninger af selveste James Deen’s penis. Nu kan du mærke præcis hvordan en af dine yndlings pornostjerner føles!

Skabt med alle de realistiske detaljer, der vil pirre dig til du når til ren eufori. Dildoen er nemlig håndlavet med blodårer, testikler og penishoved. Som et plus er dildoen udstyret med en sugekop, der gør det lettere at eksperimentere med forskellige sexstillinger under onani.

Fremstillet af PVC, der er et fthalatfri materiale af høj kvalitet med en Sil-A-Gel antibakteriel formular. Dette gør det nemmere at vedligeholde sexlegetøjets hygiejne.
Dildoen kan prale af imponerende 22 cm i længden og 5 cm i diameteren.

447 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Har du nogensinde haft lyst til at være en af hovedpersonerne i de frække film, som du ser? Nu er det muligt.

Med denne James Dean realistiske dildo kan du nemlig mærke præcis hvordan han føles oppe i dig. Det er en fantastiske følelse, som man først rigtigt forstår når man får muligheden for at opleve den selv.
Afspiller du en af hans ophidsende film samtidig med, at du bruger dildoen vil det føles som om du er en del af filmen.
Luk øjnene, nyd stimulationen og mærk hvordan du langsomt er tættere på et helt fantastisk klimaks. Det er selvforkælelse i allerhøjeste grad!

Dildoen er skabt ud fra afstøbninger af selveste James Dean’s egen penis, for at kunne skabe den så virkelighedstro som overhovedet muligt.
Når formen er blevet skabt bliver alle de realistiske detaljer, som feks. de pirrende blodårer, håndlavet af Doc Johnson selv. Det er en proces, der ikke bliver nedprioriteret – og det kan man tydeligt se. For når man først ser dildoen tæt på, vil man lægge mærke til alle de mikroskopiske detaljer, der tilsammen gør en stor forskel for oplevelsen sammen med dildoen.

Som et ekstra krydderi er dildoen udstyret med en sugekop for enden, der gør det muligt at sætte på de fleste vægge og sidde stabilt på de fleste gulve. Nu er det nemmere at lege og eksperimentere med forskellige sexstillinger under onani!

Men det er ikke kun udseendet der er vigtigt – det er også følelsen samt materialet – og derfor har Doc Johnson lagt vægt på dette.
Det er nemlig lavet af PVC, der er et materiale af høj kvalitet der er fri for farlige fthalater.
Materialet har desuden også en Sil-A-Gel antibakteriel formular, der gør det nemmere at vedligeholde hygiejnen. Vi anbefaler dog altid, at man rengører sit sexlegetøj med en god og effektiv toycleaner efter hvert brug – og imellem partnere.

Sammen med James Deen er det kun fantasien der sætter grænser!

Yderligere information

Vægt 780 g
Størrelse 90 x 190 x 275 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.