iSex USB LUV RING Vibrerende Penisring

Går du og leder efter en penisring, der ikke blot tilbyder en hårdere, længerevarende erektion, men også frække, pulserende vibrationer, der på et splitsekund kan føre dig til et fantastisk eksplosivt klimaks? Så vil ISex USB Luv Ring vibrerende penisring være den perfekte rejsemakker, der kan tages med overalt for øjeblikkelig nydelse, uanset hvor du befinder dig!

Penisringen passer til alle USB-Porte og kræver altså ikke batterier. Fremstillet i blødt og behagelig TPE og udstyret med en lille, men effektiv bullet vibrator.

Længden på bullet vibratoren er 5,5 cm, mens bredden er 1,2 cm. Penisringens bredde er 3,7 cm, mens den indvendige diameter er 2 cm.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912349313 Kategorier: , ,

Beskrivelse

ISex USB Luv Ring vibrerende penisring giver udtrykket “Plug-n-Play” en helt ny betydning. Nu er det nemlig nemmere end nogensinde før at få en fantastisk hård erektion, der holder til de længerevarende ture i sengen, samtidig med at man nyder utroligt ophidsende vibrationer!

ISex USB Luv Ring er, grundet sin lille størrelse, utrolig rejsevenlig. Penisringen er faktisk en del af ISex’ serie der består af en samling af bærbare, USB-drevne nydelsesenheder og er derfor specielt udviklet til at være rejsevenlig og nem at have med på farten. Produkterne i serien er designet til deres eget “fokus område” på kroppen, men fælles for dem alle er, at ISex rejsetilbehør er nemme at bruge, TSA-godkendte samt miljøvenlige.

En anden fordel ved denne forførende penisring er, at man ikke skal fumle med irriterende batterier, der dør i tide og utide. Alt du skal gøre for at aktivere dit livs vibrationer er, at tilslutte ISex penisringen til USB-porten i din computer, bil eller mobilstik og så er du klar til en masse sjov!

De utroligt kraftfulde vibrationer vil drille og forkæle – uden at nogle vil kende til din lille hemmelighed. De er yderst velegnet til studerende, langdistance videochats med kæresten, solo seancer, kontor udskejelser, road trips og enhver anden situation, hvor du måtte have brug for din nemme “Plug-n-Play” nydelse!

Penisringen er fremstillet i et super strækbart TPE-materiale og er udstyret med en kraftfuld bullet vibrator for ekstra stimulation.

Penisringen er perfekt til dig der er nybegynder, eller til dig, der blot ønsker at have muligheden for ultimativ penis stimulation uanset hvor du befinder dig!

Yderligere information

Vægt 65 g
Størrelse 40 x 78 x 125 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.