ICICLES NO. 66 GLAS DILDO

Med denne glas dildo i hånden har du et hav af muligheder for frække anal lege og pirrende lege med temperaturer.

Den elegante glas stav består af et gradvist bøjet skaft, der gør det nemt og komfortabelt at indføre den. Dildoens kugleformede tekstur er perfekt til penetrering, og dens smarte kurvede form sørger for en helt fantastisk, eksplosiv g-spot og p-spot stimulering.

Alle krydderier er med til at skabe en helt magisk oplevelse og nydelse, som du ikke finder andre steder.

187 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912338836 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Elegant, opskaleret, og håndlavet med en utrolig sans for detaljerne – det er essensen af denne luksuriøse Icicles glas dildo. Der er ingen tvivl om, at denne serie fyldt med fristende glas dildoer vil efterlade dig åndeløs.

Hver hånd blæst icicle glas stav er slank, unik, og designet til selv de hårdeste lege, både alene eller sammen med sin partner.
Fordelen ved disse smukke glas dildoer, og det der gør dem helt unikke, er, at de kan varmes op under varmt vand, i mikroovnen, køles af under koldt vand, eller fryses ned i fryseren. Dette gør den yderst velegnet til frække lege med temperaturer!

Denne elegante glas stav består af et gradvist bøjet skaft der gør det nemt og komfortabelt at indføre den. Den kugleformede tekstur er perfekt til penetrering, og dens smarte kurvede form sørger for eksplosiv g-spot og p-spot stimulering. Alle disse lækre “krydderier” vil med garanti give dig en helt uforglemmelig oplevelse.

Det allergi venlige glas er ikke porøs og er krops sikkert, så du kan nyde det uden problemer. Sørger du for at vedligeholde det korrekt, er det sågar designet til at holde en livstid. Da glas er et ikke porøst materiale er rengøringen let som en leg. Alt du skal gøre er, at bruge Pipedreams Toy Cleaner og varmt vand, eller kom den en tur i opvaskemaskinen for en bekymringsfri rengøring.

Dildoen har en længde på 12 cm, en bredde på 3,5 cm samt en vægt på 90 g.

Yderligere information

Vægt 155 g
Størrelse 155 x 105 x 70 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.