ICICLES NO. 63 GLAS DILDO

Er du en erfaren dildo-entusiast og mangler du udfordring, eller ønsker du bare en hårdfør dildo, der kan klare de vildere ture i sengen? Uanset hvad, så er der ingen tvivl om at du vil elske den realistiske glas dildo, Icicles No. 63 fra Pipedream.

De realistiske detaljer, der tilbyder ekstra stimulation, kombineret med det bløde, kropssikre glas, der kan varmes op eller køles ned for frække temperatur lege, samt den imponerende størrelse, der vil fylde dig helt ud, vil med garanti sende dig til den syvende himmel!

Glas dildoen er en af de helt store drenge med en vægt på 1 kg, en indførbar længde på 21,5 cm og en bredde på 5 cm.

457 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912337518 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Brug for en udfordring? Så er det Icicles No. 63, som du hungrer efter!

Denne luksuriøse glas massager er perfekt for dem der leder efter at blive fyldt ud til det maksimale! Med sin imponerende vægt på 1 kg vil dette massive medlem tilbyde utrolig tyk nydelse til de erfarne, der har brug for en udfordring og en helt ny, spændende følelse!

Det tykke hoved vil ramme alle de rigtige områder på din krop, mens de realistiske detaljer, såsom tydelige blodrårer, vil tilføje og krydre oplevelsen med ekstra stimulation. Alle disse detaljer vil alle resultere i et helt utroligt eksplosivt klimaks, som du førhen kun har kunnet drømme om!

Elegant, blændende, håndlavet og håndstøbt med øje for detaljerne – der er ingen tvivl om, at denne glas massager vil efterlade dig åndeløs. Da glasset er håndlavet og håndstøbt vil hver eneste Icicles No. 63 være unik – men fælles for dem alle er, at de er fremstillet til at kunne holde til selv de vildeste ture i sengen.

Glasset, som Icicles No. 63 er lavet af, er et hypoallergen produkt, der er phthalatfrit og derfor kropssikkert. Passer man ordentligt på denne store fyr, er den faktisk designet til at kunne holde en livstid.
En anden fordel ved glas er, at det kan varmes op eller køles ned, hvilket gør den helt fantastisk under lege med temperaturer. Alt man skal gør er enten at skylle glas dildoen med varmt eller koldt vand, putte den i mikrobølgeovnen i få sekunder, eller komme den i fryseren. Med Icicles har du frihed for at udforske som aldrig før!

Den indførbare længde på glas dildoen er 21,5 cm mens bredden er 5 cm.

Yderligere information

Vægt 825 g
Størrelse 260 x 105 x 85 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.