ICICLES NO. 62 GLAS DILDO

Ønsker du en realistisk følelse af en mand, eller ønsker du at prøve en helt ny form for nydelse, kombineret med en autentisk følelse af mandligt selskab? Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at det er Icicles No. 62 fra Pipedream, som du leder efter.

Ergonomisk designet for at ramme g-punktet på kvinder, eller prostata på mænd og udstyret med forførende realistiske detaljer, såsom penishoved for nemmere penetrering og tydelige blodårer for ekstra pirring.

Glas dildoen er fremstillet i phthalatfri, hypoallergen og kropssikkert glas, hvor hver enkelt dildo er håndstøbt og håndlavet. Glasset kan, hvis man passer på det, holde en livstid. Glas kan desuden varmes op eller køles ned for en ekstra fræk oplevelse.

Bredden på produktet er 3 cm, mens den indførbare længde er 16,5 cm.

397 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912337501 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Ønsker du at nyde en autentisk følelse af en penis, når du forkæler dig selv? Icicles no. 62 fra Pipedream tilbyder ikke kun en realistisk følelse, men også en helt unik nydelse og friheden til at eksperimentere endnu mere med sin seksualitet.

Icicles No. 62 Glas dildo er nemlig formet realistisk med penishoved og tydelige blodårer, der ikke kun tilbyder ekstra stimulation, men også føles som den ægte vare. Det tydelige penishoved sørger desuden for en nemmere og mere behagelig penetrering, og vil ramme alle de rigtige områder på din krop. Penisskaftet har en kurvet form, for at du kan opleve eksplosiv g-punkts- eller prostata stimulation. De tydelige blodårer krydrer oplevelsen yderligere ved at pirre når man fører glas dildoen op.
Sidst har dildoen en flad base, der fungerer som et håndtag for en sikker og nem håndtering af glas dildoen. Basen er harness kompatibel og kan derfor bruges som en fræk strap-on dildo, hvis dette ønskes.

Men det er ikke alt; den er også fremstillet i hypoallergen og kropssikkert glas, der kan tilbyde en helt unik nydelse, som du aldrig har oplevet før. Det glatte, håndstøbte og håndlavet glas gør ikke kun hver eneste dildo i serien unik, den vil også kærtegne og pirre din hud i forhold til en klassisk dildo. Passer man på dildoen, er den faktisk designet til at holde en hel livstid – hvilket betyder, at du slipper for at skulle udskifte dit yndlings sexlegetøj i tide og utide!

Fordelen ved glas er også, at det tillader og tilbyder lege med temperaturer. Hvis man ønsker at få et lille chok af kulde, der vil vække alle sanserne i kroppen, skal man blot vaske glas dildoen i koldt vand. Ønsker man en varm og lokkende fornemmelse, skal man blot vaske den i varmt vand. Gider man ikke stå ved vasken og vente på at glas dildoen får den rette temperatur, så kan man faktisk også putte den i mikrobølgeovnen eller fryseren i nogle sekunder. Er man nybegynder anbefaler vi, at man ikke eksperimentere med ekstreme temperaturer, da det kan ødelægge oplevelsen og i værste tilfælde resultere i ubehagelige gener efterfølgende.

Icicles No. 62 fra Pipedream er derfor perfekt til dig, der enten er en erfaren sexlegetøj entusiast og mangler variation fra den klassiske realistiske dildo, eller blot til dig, der ønsker at eksperimentere med temperaturer!

Vi anbefaler altid, at man rengøres sit sexlegetøj efter brug. Dette gøres heldigvis nemt med en god, effektiv toycleaner og lidt varmt vand. Med Icicles No. 62 kan du også putte den i opvaskemaskinen for en endnu nemmere rengøring.

Den indførbare længde på Icicles No. 62 er 16,5 cm, mens bredden er 3 cm.

Yderligere information

Vægt 540 g
Størrelse 255 x 105 x 85 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.