ICICLES NO. 49 GLAS DILDO

Ønsker du at prøve en helt ny form for nydelse? Så vil denne Icicles No. 49 glas dildo og flogger fra Pipedream blive din nye bedste ven.

Icicles No. 49 kombinerer den ophidsende følelse af en flogger, der pirrer og kærtegner din hud, med en glat buttplug, fremstillet i luksuriøst glas. Glasset kan varmes op eller køles ned og er derfor yderst velegnet til kinky temperatur lege.

Stropperne er fremstillet i ægte tyrelæder, mens glasset er hypoallergen og kropssikkert. Den totale længde på produktet er 59,5 cm, hvoraf 10 cm er indførbar, mens bredden på produktet er 4 cm.

457 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Icicles No. 49 glas dildo og flogger fra Pipedream er et af Icicles seriens mest unikke glas sexlegetøj. Ønsker du dit livsoplevelse, er du derfor kommet til det rette sted.Icicles No. 49 er ikke kun unik af udseende, men kan også tilbyde en helt enestående nydelse i praksis. Den har nemlig kombineret pirrende anal stimulation fra glas butpluggen med den forførende følelse af en floggers kærtegn. Det er den perfekte kombination, der med garanti vil føre til eksplosive orgasmer!

Denne luksuriøse glas buttplug/flogger er udstyret med “stropper” i ægte tyrelæder. Stropperne er bløde nok til, at nybegyndere kan nyde produktet, men samtidig hård og nok til at kunne levere et fast slag!

Det glatte håndtag på floggeren tilbyder et komfortabelt greb og fungerer også som en ophidsende buttplug. Buttpluggen er udformet med en spids, der gør det nemmere at føre den op i anus, samt en bredere ende for ekstra stimulation ved maksimal udfyldning. Sidst har buttpluggen en smal ende, der gør det muligt for dig at holde fast i buttpluggen med dine muskler. Den ergonomiske form sikrer desuden, at buttpluggen ikke glider for langt op, mens den stadig vil sidde komfortabelt mellem dine baller.

Glasset, som buttpluggen/håndtaget er fremstillet af, er hypoallergen og kropssikker, så du kan nyde dette unikke produkt uden at blive distraheret af bekymringer. Passer man ordentligt på glasset, er den faktisk designet til at kunne holde en livstid. Nu er det slut med hele tiden at skifte sexlegetøjet ud!
En anden fordel ved glas er, at glasset kan varmes op eller køles ned, hvis man under at eksperimentere med temperature. Alt man skal gøre, for at varme- eller køle glasset ned er, at skylle den i varmt eller koldt vand.

Der er ingen tvivl om, at denne praktiske og moderigtige flogger og buttplug er den perfekte tilføjelse til enhver glas- eller fetish samling. For at rengøre produktet skal man blot benytte en effektiv toycleaner sammen med lidt varmt vand. Sørg for at læderstropperne ikke bliver våde.

Put IKKE produktet i mikrobølgeovnen eller opvaskemaskinen.

Den totale længde på dette produkt er 59,5 cm, mens den indførbare længde er 10 cm. Bredden på produktet er desuden 4 cm.

Yderligere information

Vægt 360 g
Størrelse 255 x 105 x 75 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.