ICICLES NO. 40 Glas Dildo

Elegant, kvalitetsbetonet håndværk med et utroligt øje for detalje. Når man køber Icicles No. 40 glas dildo, så vil man kunne mærke en forskel med det samme.

Det allergivenlige glas er slidstærkt, ftalatfri og kropssikker. Passer man på den, vil denne frække sag nemlig kunne holde længe og give dig fantastiske orgasmer i mange år!

Glasset giver også mulighed for at lege med temperaturer, varme som kolde, perfekt til pirrende sanseleg med sin partner.
Brug sammen med en god glidecreme for en ekstra våd og vild oplevelse!

Længden på dildoen er 15 cm, hvor 12,5 cm er indførbar. Bredden er 3.8 cm.

297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912323276 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Med Icicles No. 40 glas dildo har man mange frække massager at glæde sig til.

Icicles no. 40 er en del af Pipedreams luksuriøse linje med kvalitets glas sexlegetøj, der vil efterlade dig fuldstændig stakåndet. Hver enkel håndblæst Icicle glas skaft er slankt, unikt og skabt til at være kampklar til selv de vildeste ture i sengen, køkkenet eller badeværelset.

Denne dildo er formet efter en realistisk dildo og er resultatet af talentfuldt håndværk. Den er udstyret med et forførende hoved, pirrende blodårer og sågar testikler, der gør stødene fra dildoen ekstra intens. Disse detaljer er med til at give ultimativ stimulation.
Ønsker man at gå skridtet videre er glas yderst velegnet til frække lege med temperaturer.
Ønsker man en varm temperatur kan man skylle den i varmt vand, så nemt er det! Ønsker man modsat en kold temperatur kan man skylle den i koldt vand for en ophidsende kulde – eller smide den en hurtig tur i fryseren.

Med denne glasdildo har du intet at bekymre dig over. Den er nemlig allergivenlig, slidstærk, fri for ftalater og derfor er den også sikker for dig at bruge på din krop. Det eneste du skal fokusere på er at slappe af, lukke øjnene og nyde den fantastiske stimulation fra dildoen!
Det slidstærke glas kan holde i mange år, hvis man sørger for at passe på den. En god ide kan være at stille den et sted for sig selv, så den ikke ryger i karambolage med andre produkter.

For at få den bedste oplevelse med denne kampklar frækkert anbefaler vi, at man finder en god glidecreme og bruger den sammen med dildoen. Glidecremen vil nemlig gøre det endnu nemmere og behageligere at føre dildoen ind og ud samt komplimentere glassets bløde, glatte følelse.
En glidecreme vil også øge følsomheden i intimområdet, så stimulering vil intensiveres. Dette har også betydning for din orgasme, som vil føles magiske.

Det er nemt at rengøre denne dildo – det gøres nemt med lidt toycleaner og evt. lidt varmt vand. Derefter tørrer man den, eller lader den lufttørre – og voila! Så er den klar til næsten gang lysten spontant opstår.

Denne dildo har en længde på 15 cm, hvor 12,5 cm er indførbar. Bredden på dildoen er 3,8 cm.

Yderligere information

Vægt 450 g
Størrelse 70 x 105 x 205 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.