ICICLES NO. 25 GLAS DILDO

Forestil dig den fantastiske kombination af blødt, glas, der tilbyder maksimal udfyldning og fræk anal stimulation, der er usammenligneligt med noget andet – så har du Icicles No. 25. Med denne frække buttplug kan du nemlig både lege med varme og kolde temperaturer, hvilket for alvor vil pifte sengegymnastikken op!

Fremstillet i glas, der er et hypoallergen produkt, så alle kan nyde Icicles No. 25. Buttpluggen har en klassisk størrelse med en længde på 9 cm, hvor 7,5 cm er indførbar. Bredden på buttpluggen er 4,5 cm.

267 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Klassisk form, klassisk størrelse; men med et twist. Icicles No. 25 er nemlig en del af Pipedream’s serie, der består af en række smukke og yderst forførende glas produkter til frække, seksuelle lege.

Icicles No. 25 er en buttplug, som ingen andre. Med sit bløde, glatte og stilfulde materiale kan den efterlade enhver hungrende efter mere. Takket være glasset kan buttpluggen nemlig tilbyde en helt unik følelse, der vil resultere i orgasmer, der er mindst lige så ubeskrivelige.

Fordelen ved glas er, at den hurtigt tilpasser sig kropstemperaturen, men at kroppen stadig får et lille “kick” de første sekunder grundet glassets temperatur. Det vil være en pirrende faktor, der vil vække alle sanserne i kroppen før legen overhovedet for alvor er begyndt. De “vågne” sanser vil så intensivere følelsen ved stimulering og der vil derfor opstå en positiv cirkel af uimodståelig, intens stimulation. Det er win-win for alle pengene!

Har du nogensinde tænkt på at eksperimentere med temperaturer? Glas er perfekt til frække lege med temperaturen og derfor vil du både kunne varme Icicles No. 25 op, eller køle den ned, hvis du ønsker det. Dog skal man passe på når man leger med temperaturer, da intimområdet kan være følsomt. For den bedste oplevelse anbefaler vi derfor, at man starter blidt op, ved f.eks. bare at skylle buttpluggen med koldt eller varmt vand.

Glasset er lavet til at kunne klare selv de vildeste lege, som du måtte have sammen med din partner. Glasset er desuden et hypoeallergen produkt, hvilket betyder at det er kropssikkert – så du kan nyde den uden bekymringer for gener og irritation efter brug. Hvis man passer godt på glasset, f.eks. ved at undgå at opbevare skarpe genstande sammen med glas butpluggen, så er den faktisk designet til at kunne holde en hel livstid.

Brug Icicles No. 25 sammen med enhver glidecreme for en himmelsk oplevelse!

Længden på buttpluggen er 9 cm, hvoraf 7,5 cm kan føres op. Bredden på buttpluggen er desuden 4,5 cm.

Yderligere information

Vægt 235 g
Størrelse 205 x 105 x 70 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.