ICICLES NO. 2 Glasdildo 21 cm

Icicles No. 2 glasdildo er en stilfuld dildo, der er udstyret med en række kugler, der vil pirre enhver som er så heldig at få glæde af den.

Dildoen har samme form som en analkæde, hvor den er bredere forneden og smallere foroven. Kuglerne bliver gradvist større og større jo længere man fører dildoen ind. Glasdildoen kan bruges både til anal- og vaginal stimulation og er derfor det perfekte 2-i-1 produkt.

Dildoen er håndlavet og lavet af glas, hvilket gør den yderst velegnet til leg med temperaturer. Den kan både køles ned og varmes op inden brug.

Glasset er slidstærkt og kan derfor holde mange år. Dildoen har en længde på hele 21 cm.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912279436 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Icicles No. 2 er ikke kun et sexlegetøj, men også et sandt kunstværk. Den er formet ud af glas, hvilket giver den et stilfuldt, ekslusivt og rent look. Kigger man på formen af dildoen vil dens uskyldighed hurtigt forsvinde.

Dildoen er nærmest formet som en perlekæde, udstyret med 9 flotte “perler”, der varierer i størrelse. Perlerne bliver nemlig større og større jo længere man fører dildoen op, hvilket også gør den til et fantastisk værktøj til pirren og forspil.

Formen gør den desuden yderst velegnet til anal stimulation. Til forveksling ligner den en analkæde – og har sågar de samme fordele som en.
De pirrende perler kan nemlig føres op i anus, en efter en, i ens eget tempo. Dette gør dem også velegnet til nybegyndere, der er fristet til at udforske anal sex. Når man er nybegynder skal man nemlig altid starte forsigtigt ud og træne sig op til det større anal sexlegetøj. Man kan nemt og hurtigt starte ud med den første kugle og med tiden vil man kunne tage alle 9 perler!

Denne glasdildo er ikke som så mange andre – den er nemlig håndlavet. Hvis man passer godt på denne lækre sag vil den derfor kunne holde – og frembringe de vildeste orgasmer – meget længe!

Materialet, som dildoen er lavet giver flere muligheder. Du har nemlig muligheden for at lege med temperaturer. Du kan eksperimentere med lige den temperatur som du har lyst til, kold som varm. Dildoen er kampklar og kan nemlig både klare varmt og koldt vand eller sågar en (lille) tur i microbølgeovnen eller fryseren!
Det er vigtigt, at være forsigtig med ikke at eksperimentere med ekstreme temperaturer, da det kan resultere i ubehagelig skader. Men passer man på vil man kunne nyde den uimodståelige pirren og blot hungre efter mere.
En anden fordel ved glas er, at den giver en god tyngde – som du vil kunne mærke når den stimulerer dig. Det vil føles utroligt ophidsende og langsomt lede til et fantastisk klimaks.

Sidst er dildoen meget let at rengøre. Man kan sagtens rengøre med varmt vand, eller smide den i tur i opvaskemaskinen. Vi anbefaler dog, at man benytter en god toycleaner, der med sikkerhed vil slå alle bakterier og evt. svampe ihjel. Rengør altid dit sexlegetøj efter brug og imellem partnere.

Icicles No. 2 er skabt for din nydelses skyld og fortjener en plads i soveværelset – men er du klar til dit livs frækkeste oplevelse?

Yderligere information

Vægt 365 g
Størrelse 70 x 105 x 255 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.