ICICLES NO. 05 GLAS DILDO

Med Icicles No. 5 glas dildo fra Pipedream kan du nyde den helt unikke følelse af glas, der forfører dine sanser og forkæler dit intimområde. Takket være Icicles No. 5's unikke form, der er udstyret med riller, vil penetrering desuden føles ekstra pirrende. Det er en nydelse alle fortjener at opleve!

Glasset er hypoallergen og kropssikkert, så du kan nyde bekymringsfrit. Glas kan varmes op eller køles ned, hvis man ønsker at eksperimentere med temperaturer. Kombiner glas dildoen med en glidecreme og du vil sendes til den syvende himmel på et splitsekund!

257 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912279467 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Har du nogensinde prøvet den pirrende følelse af glas, der kærtegner og forkæler dit intimområde? Hvis ikke, så er du gået glip af en helt unik nydelse.

Heldigvis er Icicles No. 5 glas dildo fra Pipedream klar til at give dig den bedste oplevelse med glas, der vil få dig til at glemme alt om sexlegetøj i andre materialer. Når først du har prøvet glas, vil du ikke have lyst til andet!

Icicles No. 5 er håndstøbt og håndblæst med fokus på detaljerne og brugerens oplevelse. Glas dildoen er derfor glat, unik og lavet til at kunne klare selv de vildeste ture i sengen. Som et ekstra krydderi er Icicles No. 5 formet med riller, der vil føles ekstra pirrende ved penetrering.

Glasset er hypoallergen samt kropsikkert og vil, hvis man passer ordentligt på glas dildoen, holde en hel livsstid. Fordelen ved glas, udover at det er et stærkt materiale, er at glas tillader frække lege med temperaturer. Det kan nemlig varmes op og køles ned, alt efter hvad man ønsker. Det gøres nemt ved at lade koldt eller varmt vand løbe på dildoen. Følelsen af en lettere varm eller kold glas dildo vil være utroligt pirrende – og perfekt til forspil, hvor temperaturen vil vække alle sanser i kroppen.

Når du bruger Icicles No. 5 anbefaler vi, at du bruger en god glidecreme sammen med produktet. Følelsen af det glatte glas, kombineret med en fræk, våd fornemmelse og en øget glideevne, vil være med til at give dig himmelske orgasmer!
Efter brug anbefaler vi desuden, at man rengører sit sexlegetøj efter brug – dette gøres heldigvis nemt med en effektiv toycleaner og lidt varmt vand.

Yderligere information

Vægt 400 g
Størrelse 205 x 105 x 70 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.