I RUB MY DUCKIE VIOLETTE PARIS VIBRATOR

I Rub My Duckie Violette Paris vibrator fra Big Tease Toys er det ultimative, mest diskrete sexlegetøj der findes. Hun er nemlig forklædt som en uskyldig badeand, men inderst inde er hun det rene sexmonster, der vil give brugeren uimodståelige orgasmer.

Violette Paris er ikke som de fleste badeænder. Hun er unik, eksklusiv og yderst fabelagtig. Med sin prangende aftagelige fjerboa og smukke næsering ligner hun en ægte, chik pariser.

Anden har lækre vibrationer at tilbyde, der kan nydes af både kvinder og mænd. Dette gør den også velegnet til frække parlege. De pirrende vibrationer uden tvivl vil vække alle sanser i kroppen!

Badeanden er 100% vandtæt og kan derfor nydes i badekarret eller under bruseren.

Fremstillet i kvalitets ABS og PVC, der begge er fri for ftalater. Violette Paris kræver desuden batterier og bruger 2 x AA-batterier, der medfølger.

237 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 037588100525 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

I Rub My Duckie Violette Paris vibrator fra Big Tease Toys er skridtet videre fra den klassiske badeand – på flere punkter.

Først og fremmest, så er denne badeand ikke så uskyldig som den ser ud. Lad dig ikke narre af dens store blå øjne, de lange øjenvipper og det smilende næb – når først du tænder for andens pulserende vibrationer vil den på et splitsekund forvandle sig til et utroligt kraftfuld sexlegetøj, der kan give brugeren en intens nydelse som vedkommende aldrig har oplevet før.
Dernæst afviger den også fra den tradtionelle gule badeand, da den har en flot violet farve og desuden bærer en smuk fjerboa samt en lille fin næsering. Disse små detaljer får anden til at ligne en smuk, feminin og chik pariser. På grund af dens unikke design bliver denne and også brugt som et samleobjekt.

Det diskrete design og uskyldige udtryk gør, at man slipper for at skulle gemme sexlegetøjet væk når seancen er slut. Den camouflere sig nemlig perfekt iblandt hårdprodukter, sæber og andre badeprodukter. På grund af dette design vil den også kunne anses for blot at være et samleobjekt.

Anden giver fantastisk intimmassage og kan både bruges på klitoris og penis. Derfor kan den også bruges som et par sexlegetøj og anvendes under pirrende parlege. Prøv blot at lade din partner overtage styringen over anden og mærk hvordan alle sanser i din krop bliver vækket og stimuleret på bedste vis. Det er en utrolig fræk oplevelse, som ingen skal snydes for!
Udover intim massage er anden også altid klar til en god “all-around” massage, hvor alle muskler og led i kroppen får lov til at slappe af efter en stresset hverdag. Om massagen ender med en “happy ending” er derefter op til brugeren.
Vibrationerne tændes nemt og enkelt ved at trykke på andens mave og ryg samtidig – og voila! Så skal du blot slappe af og nyde rejsen til det perfekte klimaks.

De pulserende vibrationer kan desuden nydes hvor som helst og når som helst. Anden er nemlig utrolig kampklar og da den er 100% vandtæt vil den sagtens kunne klare en vild dukkert eller et ophidsende brusebad.

Anden er fremstillet af ABS og PVC i allerhøjeste kvalitet. Begge materialer er desuden fri for ftalater, så man slipper for at bekymre sig om gener efter brug.
Vibratoren er desuden batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der medfølger.

Tag på et badeeventyr fyldt med spændende nydelse sammen med I Rub My Duckie Violette Paris vibrator fra Big Tease Toys. For når først du sidder med den i badet, vil du opleve en helt enestående oplevelse og det vil derfor være utroligt svært for dig at slippe den igen. Det er selvforkælelse som alle fortjener!

Yderligere information

Vægt 295 g
Størrelse 135 x 145 x 110 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.