I RUB MY DUCKIE SILVER PARIS TRAVEL SIZE VIBRATOR

I Rub My Duckie Paris fra Big Tease Toys er til personen, der ønsker den ultimative vibrator i en diskret “indpakning”. Paris er fancy og yderst eksklusiv – med hende går man skridtet videre fra den traditionelle badeand.

Anden kan nydes af alle, kvinder som mænd, og kan sagtens nydes sammen i en fræk parleg. De kraftige vibrationer vil nemlig være et perfekt krydderi til f.eks. at vække sanserne hos sin partner.

Anden er i en flot sølv farve, og er iklædt en fjerboa, der kan tages af. Den chikke pariser vil tage dig med på et eventyr fyldt med nydelse som du aldrig har oplevet før. Da anden er i en praktisk rejsestørrelse vil den være den perfekte rejsemakker, uanset hvor i ender henne.

Fremstillet af fløjlsblød, ftalatfri plastik – så du kan nyde bekymringsfrit. Vibratoren er batteridrevet og kræver 1 x AAA batterier, der ikke medfølger. Anden er selvfølgelig vandtæt og klar til selv de vådeste miljøer.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 037588101454 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hvis man leder efter et frækt og effektivt sexlegetøj, men som samtidig er diskret og uskyldigt i sit udseende, hvorfor så ikke gå hele vejen med I Rub My Duckie Paris fra Big Tease Toys?

Med denne badeand kan du nemlig få glæde af pulserende vibrationer og helt himmelske orgasmer uden at få dømmende blikke. Du slipper sågar for besværet ved at gemme anden væk, da den blot kan placeres ved badekarret – eller brusekabinen – sammen med andre produkter. Slut med at stresse og skynde sig at gemme sine frække produkter væk når der kommer gæster, anden vil nemlig narre enhver med dens uskyldige udseende!

Anden er formet efter en klassisk badeand, men er dog designet til at have lidt ekstra at byde på. Den er nemlig i en flot og skinnende sølv farve, iklædt en fjerboa og udstyret med en lille feminin “tattovering”. Næbbet er sågar fyldt med galla-glimmer! Dette får den til at ligne en yderst chik pariser, deraf navnet “Paris”. Fjerboaen kan dog tages af, hvis den kilder for meget under brug, men kan også være med til at pirre yderligere hvis man lader den blive på. Valget er dit!

Anden har ikke blot et vibrationspunkt, men hele to. Det ene er på hoved, mens det andet er på halen. Flere vibrationspunkter er lig med mere stimulation og nydelse til dig. Det vil med sikkerhed lede dig hen til helt fantastiske orgasmer! Vibratoren kræver kun 1 x AAA-batterier, der købes separat. Vibratoren er i øvrigt utrolig nem at anvende. Alt man skal gøre er, at indsætte batteriet, dreje på skiven i bunden og så vil man kunne nyde de mest pirrende vibrationer på sine eurogene zoner.

Anden er fremstillet af utroligt blødt plastik, der er fri for farlige ftalater. Dette gør den kropssikker, hvilket betyder at du kan nyde den uden at skulle bekymre dig om ubehagelige gener efterfølgende. På grund af vibratorens bløde former og dets bløde materiale vil man desuden kunne nyde alle vinkler og kanter af denne frække sag. Vibratoren kan med fordel nydes på klitoris eller penis for en helt uforglemmelig nydelse.

Denne forførende badeand er i en rejsestørrelse, hvilket gør den utrolig nem at have med sig. Da den tilmed ligner en badeand vil den snildt kunne tages med i håndbagagen eller kufferten på vej til udlandet. Da anden er vandtæt er den også kampklar til badeferier og swimming pools. Hvorend du går hen, går Paris med dig!

Yderligere information

Vægt 120 g
Størrelse 110 x 110 x 85 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.