I RUB MY DUCKIE ORIGINAL VANDTÆT VIBRATOR

Forfrisk badeværelset med I Rub My Duckie Original vibrator og udforsk den spændende kombination af vand og pulserende vibrationer.

Duckie virker utrolig sød og uskyldig – men lad dig ikke narre af de store, blå øjne og det charmerende, smilende næb. For når man først tænder for denne and, så vækker man det rene sexmonster. Alle kan nyde glæde af denne frække sag – både kvinder og mænd. Der er ingen tvivl om, at det rutineret bad nu vil blive et højdepunkt i hverdagen!
Med det diskrete design vil badeanden desuden kunne camouflere sig i ethvert badeværelse.

Anden er fremstillet af utroligt blødt gummi, der er kropssikkert at bruge.
Vibratoren inde i anden er batteridrevet og kræver 1 x AAA-batter, der ikke medfølger.

227 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 037588100822 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

I Rub My Duckie Original vibrator fra Big Tease Toys er en af de mest diskrete vibratorer på markedet.

Vibratoren er nemlig forklædt som en sød, uskyldig gul badeband. Men selvom at badeanden har de sødeste, store blå hvalpeøjne og et sødt lille smil på næbbet, så lad dig ikke narre. For når man først klemmer badeanden vil det starte de pulserende – og enormt ophidsende – vibrationer som den har at tilbyde. På et splitsekund vil den forvandles til et effektivt, kraftfuldt sexlegetøj, der leverer intens nydelse, der ender med mindst lige så intense orgasmer.

Badeanden er fremstillet i gummi, der føles utroligt lækkert mod huden, men som også er sikkert for dig at bruge på din krop. Nu kan du slippe for bekymringerne og kun fokuserer på den dejlige og uimodståelige stimulering som du modtager.
Den pirrende and er også 100% vandtæt og kan derfor nydes overalt – også i badekarret – og er altid klar til en god dukkert fyldt med “spænding”! Så mangler du noget til at pifte det kedelige, rutineret bad op med, så har du fundet den rette vibrator til jobbet.
Med I Rub My Duckie Original er alle velkommen. Vibratoren kan nemlig både nydes af mænd og kvinder. Derfor kan man med fordel bruge badeanden i en pirrende parleg, hvor penis eller klitoris bliver pirret til ukendelighed. Prøv det – og få en helt unik oplevelse og orgasmer, der ikke kan sammenlignes med noget andet.

På grund af sit yderst diskrete udseende behøver man ikke at bekymre sig om at gemme sexlegetøjet væk efter brug. Man kan stolt stille det i sit badeværelse uden at det vil vække opsigt – hvilket også vil føles som en stor befrielse.
Designet gør den også til en perfekt rejsemakker, som man sagtens kan tage med i håndtasken eller i kufferten når man skal til udlandet. Mulighederne er mange!

Der er ingen tvivl om, at I Rub My Duckie Original Vibrator er en luksus som alle fortjener at have. Nu har man bogstaveligtalt muligheden for at nyde hvor som helst og når som helst.

Duckie Original vil også være den perfekte gaveide, da den med garanti vil bringe et smil på læbet. Forkæl dig selv, eller din kæreste, med denne and og du vil være forbløffet over den nydelse og de orgasmer som du vil modtage – hver gang.

Yderligere information

Vægt 270 g
Størrelse 135 x 145 x 110 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.