I RUB MY DUCKIE ORIGINAL TRAVEL SIZE VIBRATOR

I Rub My Duckie Original fra Big Tease Toys er en rigtig hyggespreder og kan med sine frække vibrationer charmere sig ind på alle – kvinder som mænd.

Pift det kedelige, rutineret bad op med denne frække fyr – og du vil have noget at glæde dig til hver dag. Badeanden er nemlig altid kampklar, selv til de vådeste klimaer, da den er vandtæt.

Med denne vibrator får du ikke et mere diskret sexlegetøj. Den er nemlig formet efter en klassisk badeand med en guld farve, et sødt orange næp og uskyldige blå øjne. Men når du først får gang i denne lille sag, vil du hurtigt opdage at den ikke er så uskyldig som den ser ud.

Badeanden har en længde på 7,6 cm og en bredde på 5 cm. Dens lille størrelse gør den til den perfekte rejsemakker, uanset om det er i håndtasken eller i kufferten at den får en plads. Original’s vibrator er batteridrevet og kræver 1 x AAA-batterier, der ikke medfølger. Anden er fremstillet af gummi, der utroligt blødt og kropssikkert at bruge.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 037588101393 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Er du træt af det kedelige, rutineret bad? I Rub My Duckie Original fra Big Tease Toys kan, med sine forførende vibrationer og sit bløde materiale, forfriske selv det kedeligste bad! På et splitsekund kan du bringe en ny spænding ind i din hverdag!

Udefra ligner denne vibrator en ganske almindelig, uskyldig badeand. Den er i en gul farve, med et sødt orange næp og utroligt uskyldige, blå øjne. Man ved først hvad der gemmer sig bag facaden når man klemmer om den og opdager dens kraftfulde samt utroligt ophidsende vibrationer.

Badeanden er fremstillet i utroligt blødt gummi, der er sikkert for din krop at bruge. Du slipper altså for at bekymre dig for ubehagelige gener efter sex samtidig med, at du slipper for at skulle gemme sexlegetøjet væk når der kommer gæster, takket være dets diskrete design og kvalitetsmateriale. Det er uden tvivl det ultimative sexlegetøj!

Original er lille i sin størrelse og er derfor den perfekte rejsemakker. Den kan nemlig haves med i håndtasken eller kufferten – ja, sågar lommen – uden at nogen vil stille spørgsmålstegn ved det. Hverend du går hen, så følger den lille kække and med, hvilket gør det muligt for dig at opnå nydelse hvor som helst!

De lækre vibrationer kan både mænd og kvinder have glæden af. Badeanden kan nemlig placeres både på klitoris eller penis, hvis dette ønskes. Vibrationerne vil være utroligt uimodståelige for enhver!

Da Original er et unisex produkt, vil det også være det perfekte par sexlegetøj til at pifte sengegymnastikken op med. På et splitsekund vil den nemlig ramme alle kroppens eurogene zoner og vække alle sanserne. Yderligere stimulation fra f.eks. sin partner vil derfor også føles mere intens – hvad er der ikke at elske ved den?

Yderligere information

Vægt 95 g
Størrelse 95 x 90 x 65 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.