I RUB MY DUCKIE GOLD PARIS TRAVEL SIZE VIBRATOR

Med sit flimrende sølv og strålende guld bringer I Rub My Duckie Gold Paris Vibrator et fornyet niveau af passioneret, raffinement til dit liv samt en uimodståelig stemning af boudoir.

Denne vandtætte badevand er utrolig elegant. Den er nemlig udstyret med et forførende, skinnende næb, en lille Swarovski krystal samt en prangende fjerboa, der kan tages af. Det eksklusive look får badeanden til at fremstå som en chik pariser.
Oplevelsen krydres af pirrende vibrationer, som både mænd og kvinder kan nyde. Dette gør den også til det perfekte par sexlegetøj, da begge parter kan få glæde af den.

Gold Paris er fremstillet af ftalatfri plastik, der er hudvenligt. Den er desuden vandtæt, så den kan nydes overalt. Da den er diskret af udseende og lille i sin størrelse vil den være den perfekte rejsemakker.
Vibratoren kræver 1 x AAA batterier, der ikke medfølger.

157 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 037588101492 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Leder du efter det perfekte sexlegetøj, som du kan have med i tasken uden at nogle kigger skævt til dig? Så vil I Rub My Duckie Gold Paris travel size vibrator blive din nye bedste ven.

Gold Paris er nemlig en kraftfuld vibrator, der leverer intens nydelse og som med sikkerhed resulterer i helt igennem magiske orgasmer. Men vibratoren har et lille twist; den er nemlig forklædt som en lille uskyldig badeand.
En eksklusiv en. For anden er i en guldfarve, har et skinnende næb med en smuk sten i og en prangende fjerboa, der vil imponerere og pirre enhver. Kort sagt; udefra ligner den ganske enkelt en chik pariser.
Men lad dig ikke narre af de store øjne og det smilende næb, for når først vibratoren er tændt, vækkes det rene sexmonster – både i vibratoren og i brugeren. Når først du sidder med denne i hånden vil du have noget at kunne takke alle dine intense orgasmer for – og den vil derfor være svær at slippe igen.

Og du kan sidde og beundre denne frække sag lige hvor du vil. Gold Paris er nemlig 100% vandtæt og kan tages med i badekarret eller med under bruseren.
Grundet sin lille størrelse og sit diskrete design kan vibratoren bogstaveligtalt tages med overalt – også i en swimmingpool i udlandet – da den er utroligt rejsevenlig.

Og det bedste af det hele; badeanden kan nydes af både kvinder som mænd. Derfor er den også yderst velegnet at benytte som et par sexlegetøj, da den vil være det perfekte redskab under forspillet. Lad hinanden nyde af dens pirrende vibrationer – og nyd mere sammen!

Gold Paris er fremstillet af ftalatfri plast og kan derfor nydes bekymringsfrit. Materialet er nemlig utroligt sikkert for kroppen. Nu er det slut med at opleve ubehagelige gener efter brug af sexlegetøj – og starten på ren nydelse!

Vibratoreren inde i badeanden er batteridrevet og kræver kun 1 x AAA-batterier, der skal købes separat.

Tag til en anden verden fyldt med nydelse – og lad I Rub My Duckie Gold Paris travel size vibrator guide dig til helt fantastiske klimaks. Er man i et parforhold, så lad Gold Paris pifte jeres sexliv op med et nyt og spændende krydderi til sengegymnastikken. Det er noget som i med sikkerhed ikke vil fortryde!

Yderligere information

Vægt 120 g
Størrelse 115 x 110 x 85 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.