GUN OIL STROKE 29 ONANI CREME 100 ML

Er du ved at være kørt død i den sædvanlige rutine, som du har, når du forkæler dig selv med en omgang onani? Så er Gun Oil 29 onani creme mirakelmidlet, der skal gøre onani spændende for dig igen! Cremen vil nemlig intensiverer følelsen og derved også nydelsen og den orgasme, som du vil ende med. Det er uden tvivl en følelse, der skal prøves før man kan forstå den nydelse, som man vil modtage!

Cremen vil hverken fedte, svine værelset til eller tørre ind. Den har lige præcis den konsistens, som du har brug for når du skal forkæle dig selv!

97 Kr.

Varenummer: 891306000012 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ønsker du at pifte onani-sessioner op, eller ønsker du bare at få det bedste ud af din masturbation, så er du kommet til det rette produkt. Gun Oil 29 Onani creme er nemlig perfekt til dem, der ønsker den bedste onani-oplevelse. Kort sat, så er det mandens bedste ven!

Denne premium onani lotion intensiverer onani, med en tyk, cremet formular, der hverken fedter eller tørrer ud. Det er den perfekte konsistens, der sørger for at soveværelset, badeværelset, eller hvorend du ønsker at forkæle dig selv, ikke efterlades med resterne fra produktet. Gun oil 29 onani creme bliver og går præcis hvad den lover – at give dig dit livs onani-oplevelse!

Det er utroligt nemt at benytte den luksuriøse gun oil 29 onani creme. Alt du skal gøre er, at presse produktet ud af beholderen og derefter påføre cremen jævnt rundt om penisskaftet. Op og ned, langsomt og stabilt. Du vil opdage en forandring i den rutineret onanisession; for efter det 29. omgang, hvor du langsomt har kærtegnet din penis, vil området, hvor du har påført cremen, føles helt anderledes. Det 29. kærtegn vil nemlig komplimentere varmen, der er skabt fra din hånds bevægelser, hvilket intensiverer cremens glideevne yderligere. Det er en følelse, der ikke kan beskrives retfærdigt – men som skal opleves, før man helt forstår, hvilken nydelse man har i vente.

Gun Oil 29 onani creme er en lille, ekstra tilføjelse til din masturbation – men en altafgørende en af slagsen. For den vil gøre en verden til forskel for den orgasme, som du med garanti vil ende med. Takket være dens pris og brugervenlighed kan alle have råd til den luksus, det er at have Gun oil 29 onani creme ved sin side!

Yderligere information

Vægt 120 g
Størrelse 160 x 65 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.