GUN OIL SILIKONE GLIDECREME 237 ml

Ekstra tyk, ekstra pirrende. Dette er en af de mange fordele ved den luksuriøse silikone glidecreme fra Gun Oil.

Denne silikone glidecreme er en hård negl, der kan holde til selv de vildeste omgange, uanset om det drejer sig om onani eller sex med sin partner. Den vil holde sin glatte, tykke konsistens længe, så du slipper for at påføre flere gange under akten.

Takket være sin formular, der indeholder både E-vitamin og Aloe vera, vil den ikke irritere eller frembringe ubehag, der distraherer nydelsen ved sex. Med denne skal du kun tænke på én ting; at nyde!

187 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Elsker du følelsen af en tyk konsistens på din glidecreme, der ikke tørrer ud midt i akten? Så vil du elske Gun Oil silikone glidecreme!

Gun Oil er en silikonebaseret glidecreme af yderst høj kvalitet, med tilføjet E-vitamin og aloe vera. Fordelen ved den luksuriøse formular er, at den er med til at skabe en glidecreme, der har en glat følelse, uden at irritere vores følsomme hud ved intimområdet. En øget glideevne på fingrene eller sexlegetøjet skal nemlig ikke betyde, at man tager nydelsen fra akten. Med Gun Oil silikone glidecreme får du en øget glideevne, uden at skulle lade sig distrahere af irritation!

Ligesom alle silikone glidecreme vil en lille smule glidecreme række langt og vil bevare sin glatte konsistens i lang tid, så der er god tid til at udforske sig selv – eller sin partner. Den er sikker at bruge sammen med kondomer og vil være perfekt for enhver situation.

Hvad der gør denne glidecreme helt uimodståelig er, at den appellerer til mænd. For selvom at formularen er perfekt for heteroseksuel sex, er den mindre “udsmykket” og “pyntet” og mere mandig i forhold til andre glidecremer. Enhver fyr vil kunne have denne glidecreme derhjemme uden bekymring. Med denne ved deres side vil de være klar til selv de helt vilde omgange og man vil ikke fortryde at have taget den med sig hjem!

Med Gun Oil Silikone glidecreme får du hele pakken i én; et kvalitetsprodukt, der holder under akten, men som hverken irriterer eller distraherer akten og et design, der gør at den sagtens kan få en plads i soveværelset. Hvad er der ikke at elske ved denne fantastiske glidecreme?

Yderligere information

Vægt 265 g
Størrelse 165 x 55 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.