GUN OIL H2O VANDBASERET GLIDECREME 59 ml

Gun Oil H2O er til dig, der ønsker at forkæle dig med det bedste af det bedste. Den vandbaseret glidecreme er nemlig beriget med specielle plante ekstrakter, der gør oplevelsen yderst luksuriøs.

Glidecremen kan benyttes sammen med alt sexlegetøj, uanset deres materiale. Det er et hypoallergenprodukt, der er fri for glycerin, parabener og er yderst velegnet til dig, der har sensitiv hud – for at du kan nyde bekymringsfrit.

Glidecremen er neutral – både i lugt og smag, da fokus er komfort og følelsen. Den forhøjer nemlig blodtilstrømningen og følsomheden i intimområdet, så stimulering intensives.

57 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Gun Oil H2O Vandbaseret Glidecreme er uden tvivl en af de mest luksuriøse glidecremer, der findes på markedet og som du har mulighed for at få fingrene i og forkæle dig selv med.

Gun Oil H2O, der er af allerhøjeste kvalitet, er en renset vandbaseret glidecreme, der er let, holder længe og bemærkelsesværdig blød.

For at forkæle kroppen yderligere er der blevet tilføjet Ginseng og Guarana estrakter, der forhøjer blodtilstrømningen og følsomheden i intimområdet, så stimulation intensiveres. Dette vil også have indflydelse på dine orgasmer, der også vil føles mere intense og fortryllende.

Desuden er der også blevet tilføjet lækker Aloe Vera samt havre, der minimere irritation og hjæper med at reparere væv. Nu er slut med ubehagelige gener under og efter sex – og starten på god, bekymringsfri sex, der føles helt fantastisk!

Gun Oil H2O er et hypoallergenprodukt og er fri for Glycerin og Parabener. Den er også smag -og lugtfri, så du ikke bliver distraheret under pirring eller selve sengegymnastikken.

Den neutrale, vandbaseret glidecreme passer til alle slags sexlegetøj, uanset hvilket materiale de er fremstillet i.

Yderligere information

Vægt 85 g
Størrelse 120 x 35 x 35 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.