GUN OIL H2O VANDBASERET GLIDECREME 237 ml

Gun Oil vandbaseret glidecreme er glidecremens svar på en vaskeægte superman. Den er nemlig hypoallergen, parfume- og glycerin fri, lugter ikke og efterlader ikke pletter efter en god seancer med partneren.

Da glidecremen er vandbaseret er den yderst velegnet til alle former for sexlegetøj, der har brug for en øget glideevne. Dens pirrende, våde fornemmelse vil pifte ethvert sexlegetøj op og lige tilføje det sidste, der gør en verden til forskel for dine orgasmer.

187 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Ønsker du en hypoallergen, sexlegetøjsvenlig, god kvalitets all-around glidecreme, så har du fundet din nye bedste ven, nemlig H2O vandbaseret glidecreme fra Gun Oil.

Nogle gange er silikone glidecreme bare ikke en mulighed, specielt hvis man har et silikone sexlegetøj af høj kvalitet, som man ikke ønsker tager skade af en god omgang sjov og ballade. Dette var tanken der lå bag denne luksuriøse vandbaseret glidecreme fra Gun Oil. De producerede nemlig dette vandbaserede alternativ, med den samme omtanke for brugeren, som man kan finde i deres premium silikone produkter. Fordelen ved dette kvalitets produkt er dog, at man kan bruge alt slags sexlegetøj sammen med den. Nu er det slut med at skulle købe en glidecreme, der passer til sit sexlegetøj, hver gang man ønsker at eksperimentere med noget nyt!

Med denne glidecreme er det kun fantasien der sætter grænser. Da den er vandbaseret betyder det nemlig, at den er sikker at bruge på condomer og hypoallergen, hvilket er specielt godt til dem, der f.eks. har sensitiv hud. Sidst vil glidecremen ikke efterlade irriterende eller afslørende pletter i stoffet, hvilket betyder at du har frihed til en ordentlig seance, både alene eller sammen med en partner, uden panisk at skulle lede efter rengøringsmidler til sengetøjet bagefter.

En anden fordel ved Gun Oil H2O vandbaseret glidecreme er, at glidecremen ikke har tilsat parfume eller smag, hvilket gør den utrolig neutral – men også diskret i sengebordsskuffen. Den er desuden fri for glycering og parabener.

Yderligere information

Vægt 265 g
Størrelse 165 x 55 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.