GLÄS – QUINTESSENCE BEADED ANAL SLIDER

The Quintessence beaded anal slider er det perfekte produkt til dig, der gerne vil udforske fræk “bagdørs”-sex. Takket være materialet, der både tåler varme og kulde under lege med temperaturer, er der nemlig mange muligheder for spændende lege, både med sig selv eller sammen med sin partner.

Glasset er håndlavet, håndblæst og er et hypoallergen produkt, der ikke vil irritere og genere huden. Brug sammen med en god glidecreme eller massageolie for en himmelsk oplevelse.

217 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Gläs – Quintessence beaded anal slider; et frækt produkt, der stimulerer anus helt perfekt og forfører med sin betagende skønhed, som ses i dens oversized størrelse og forførende kugleform. Denne frække sag er den perfekte mulighed for “anal-spillere” til ikke kun at opleve den den unikke nydelse af bagdørs stimulation, men også den uforlignelige følelse af glas.

Quintessence beaded anal slider er en del af en luksuriøs serie af håndlavede, håndblæste glass produkter, alle skabt individuelt og designet med omtanke for brugeren.

The Quintessence Anal slider har en klassisk perlekædeform og er støbt i en ophidsende størrelse, hvilket betyder, at den kan tilbyde 5 “perler” der bliver større, jo længere man fører produktet op. Disse perler er strategisk placeret på et lige skaft for at skabe dynamik og spænding under brug. Sammen med dens mindre, kugleformede spids, der vil let vil glide og invitere sig selv “indenfor”, og det blide glas’ bemærkelsesværdige fasthed, vil man kunne nyde en ekstrem præcis kontrol over indførelsen og manipulation. Noget, der er en klar fordel under analsex. Sidst vil the Quintessence altid blive hvor den skal under analsex; den er nemlig udstyret med et smart håndtag, hvilket vil eliminere muligheden for en alt for dyb penetrering.

Udover dens utrolige glathed og behagelige tyngde og tekstur, er glas også utroligt hygiejnisk, det er nemlig ikke-porøst, hvilket gør at der er en masse muligheder for at rengøre dette produkt. The Quintessence kan blive kogt sikkert eller afbleges for total sterilisering, hvilket gør det muligt at dele produktet med f.eks. din partner. Et andet plus er, den kan vaskes rent med en simpel og mild sæbe, puttes i vaskemaskinen eller steriliseres med en god, effektiv toycleaner. Vi anbefaler dog sidstnævnte.

Glas er også fantastisk at benytte, hvis man ønsker at udforske temperaturer under sengegymnastikken. Den bliver også naturligt varm ved berøring af din hud og din kropstemperatur, hvilket gør den utroligt behagelig ved brug. Glasset kan varmes yderligere for en “HOT” seance eller køles ned for en kold og pirrende oplevelse.

Der er ingen tvivl; The Quintessence er ideel for alle, men også dem, der har sensitiv hud og ønsker at udforske fræk analsex. Glas er nemlig hypoallergen og irriterer ikke huden. Glas har det også godt med alle slags glidecremer eller massageolier – så du ikke behvøer skifte din yndlings glidecreme eller massageolie ud.

For at passe på produktet anbefaler vi, at man opbevarer produktet et sikkert sted, hvor der ikke er mulighed for at det kan falde og knuses, eller ryger i karambolage med andre, spidse produkter.

Yderligere information

Vægt 375 g
Størrelse 330 x 105 x 90 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.