GLÄS – PURE INDULGENCE ANAL SLIDER

Gläs – Pure Indulgence Anal Slider; alle kvinder og mænds bedsteven! Denne frække sag er ikke kun smuk at se på, men er også utroligt forførende i praksis. Takket være den kurvede form kan man nemlig nyde fræk g-punkts massage eller prostata massage, der vil føre til et helt ubeskriveligt klimaks.

Fremstillet i håndlavet og håndblæst kvalitets glas, et hypoallergen og phalatfri produkt, der ikke vil irritere eller genere intimområdet efter brug.

Anal Slideren har en længde på 17,7 cm, hvor 13,9 cm kan føres op. Omkredsen er 16,3 cm på det bredeste punkt, mens bredden er 4,8 cm på det bredeste punkt.

147 Kr.

Beskrivelse

Dramatisk vinkel, forførende, ekstra stor størrelse, strategisk formet tilspidsning – dette er blot nogle af de mange fordele ved den pirrende Gläs Pure Indulgence Anal Slider.

Takket være dets faste, fantastisk præcise glas, der er formet perfekt til prostata stimulation hos mænd og g-punkts stimulation hos kvinder, vil alle kunne nyde glæde af himmelske orgasmer.

Gläs Pure Indulgence Anal Slider tilbyder en målrettet stimulation og kontakt til kroppen, som aldrig før. Nu kan du nyde en helt fantastisk indvendig massage, der, takket være sine ender og kurvede form, rammer lige der, hvor du ønsker det allermest! Uanset hvilken ende du bruger som håndtag, vil du desuden kunne nyde glæde af kontrolleret stimulation, så du kan få det præcis som du vil have det.

Den bemærkelsesværdige form vil ramme vaginalvæggen eller anus på en utrolig pirrende måde. Hvis du ønsker at dele denne frække sag med din partner, er dette også muligt, så længe du sørger for at rengøre sexlegetøjet inden i skifter. Dette kan heldigvis gøres hurtigt med en effektiv toycleaner.

En anden, utrolig stor fordel ved Gläs Pure Indelgence Anal Slider er, at den er fremstillet i utroligt blødt og behageligt glas, der vil forføre enhver, der kommer i kontakt med den. Udover dette er glas også utroligt hygiejnisk og tilbyder en række nemme muligheder for rengøring, f.eks. ved at blive kogt eller komme en tur i opvaskemaskinen. Vi anbefaler dog en god, effektiv toycleaner.

Der er mange fordele ved glas – og en af de bedste er helt klart, at man kan eksperimentere med temperaturer. Glasset kan nemlig køles ned, f.eks. ved at puttes i køleskabet, eller varmes op, ved f.eks. at hælde lidt varmt vand på Pure Indulgence Anal Slider, hvis dette ønskes. Vær dog forsigtig med temperaturer og start forsigtigt ud, hvis lege med temperaturer er nyt for dig, så du udelukkende kan nyde fordelene ved frække temperatur-lege. Glasset er desuden yderst modtagelig overfor varme, og vil derfor hurtigt tilpasse sig din krops temperatur.

Har du en følsom hud, eller ønsker du at passe på den, så du ikke oplever gener og ubehag? Så er Gläs Pure Indulgence Anal Slider perfekt for dig! Glasset er nemlig et hypoallergen og phalatfri produkt, der ikke vil irritere eller genere huden, plus, at det kan nydes med enhver glidecreme, massage olie eller andre produkter, du måtte ønske. Nu er det slut med at skifte sine yndlingsprodukter ud for at kunne nyde fræk “bagdørs”-sex!

For at passe godt på glasset på Pure Indulgence Anal Slider, så du kan nyde den i mange år, anbefaler vi, at man opbevarer den forsigtigt og undgår at placere det sammen med skarpe genstande, der kan ridse glasset eller ødelægge glasset.

Yderligere information

Vægt 425 g
Størrelse 330 x 105 x 90 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.