FUN FACTORY TOYCLEANER

Når det handler om hygiejne, så gør det ordentlig – for din egen skyld. Fun Factory toycleaner er et kvalitetsprodukt, der er effektivt og drøjt i brug og sikrer, at dit legetøj altid vil være rent og klar til næste gang lysten nærmer sig.  Brug blot sprayen efter du har brugt dit legetøj. Sprayen indeholder 75 ml, er en mild pH-neutral sæbe med en lige så mild duft. Kan derfor også bruges som intimsæbe, hvis dette ønskes.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Det er altid vigtigt, at man rengøre sit sexlegetøj efter brug så man sikrer en god hygiejne. En god hygiejne er nemlig med til at mindske risikoen for ubehagelige og generende infektioner. Gør man det efter brug så undgår man at man skal stå og gøre det rent inden man kan få lov til at bruge det – noget, som virkelig kan dræbe stemningen. 

Når du skal have en toycleaner, så gå aldrig på kompromis for i værste tilfælde det betyder det at gå på kompromis med dit velbefindende. 

Fun factory toy cleaner er et kvalitetsprodukt perfekt til dette formål. Når du bruger den, vil den nemlig have en antibakteriel effekt på dit sexlegetøj, så du er sikker på at den er 100% ren. 

Det er super simpelt at bruge Fun Factory toycleaner: alt du skal gøre er blot at sprøjte lidt toycleaner på dit sexlegetøj og derefter vaske det lidt under vand. Et par spray er passende til en grundig rengøring. 

Fun Factory’s toycleaner er simpel i udtryk og praksis og enormt kraftfuld. Den er drøj i brug, så der skal ikke meget til for at gøre en verden til forskel for dig og dit legetøj. 

Rengøringssprayen er som prikken over i’et også ideel at bruge som intimsæbe til kroppen, hvis dette ønskes. 

Sprayen indeholder 75 ml og holder i lang tid, hvis man bruger de anbefalede ca. 2 spray pr. rengøring. 

Yderligere information

Vægt 110 g
Størrelse 140 x 35 x 35 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.