FUN FACTORY TIGER G5 OPLADELIG DILDO VIBRATOR RØD

Prisvindende dildo vibrator – Red Dot 2016 Bedst Design
Med Fun Factory Tiger G5 Dildo Vibrator får du en dildo i god, realistisk størrelse, der stimulere dig eller din partner på bedst vis. Et rillet design og en forhøjning ved roden sørger for ophidsende nydelse både indvendigt og udvendigt.
Dildo vibratoren er lavet af medicinsk silikone, der er fleksibel og behagelig, uden at miste stivheden. Vandtæt og genopladelig. Vibrerer med på ni forskellige måder, som styres på det ergonomiske håndtaget.
Brug sammen med en vandbaseret glidecreme for optimal tilfredsstillelse. Phthalatfri og forholdsvis støjsvag.
Rengøres med legetøjsrens til silikone sexlegetøj.

747 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Fun Factory Tiger G5 Opladelig Dildo Vibrator er i god, realistisk størrelse, med meget god stimuleringsevne. Brug den både under onani når du vil forkæle og som en del af parforholdets sexlege når det ikke kan blive frækt nok. Vandtæt, så du/i kan gå glæde af den i badet når det skal være ekstra lækkert.
Det lækre design er med fokus på en ekstra pirrende oplevelse, både indvendigt og udvendigt. Et detaljeret rilledesign på skaftet og en forhøjning ved roden af dildoen holder hele skeden stimuleret. En fuldendt oplevelse, under hele legen. Med ni forskellige vibrationsmåder, er der altid noget nyt og spændende at afprøve med denne dildo vibrator. Lad din partner tage kontrollen over dig, eller styr din egne orgasmer. Det ergonomiske håndtag med et øje, der gør dildo vibratoren nem at anvende. Kinky sjov, for alle.
Fun Factory Tiger G5 er fremstillet i medicinsk silikone. Fleksibel, uden at miste sin stivhed, sikre en dejlig, fantastisk stund alene eller sammen. Ingen behag går tabt med denne dildo vibrator. Den genopladelige funktion gør at dit sexlegetøj altid er klar når du/i er det, så ingen hede stunder går tabt på grund af tomme batterier. Tag dildo vibratoren med på en fræk, romantisk weekend – med smart KeyLock funktion starter vibratoren ikke pludseligt i tasken. Forholdvis støjsvag, så den kan bruges i mange forskellige slags situationer, hvor lysten nu pludselig skulle pirre.
For optimal udbytte og maksimal seksuel tilfredsstillelse, brug Fun Factory Tiger G5 Dildo Vibrator sammen med en vandbaseret glidecreme.
Phthalatfrit. Rengøres efter brug med legetøjsrengøring.
Vandt i 2016 Red Dot prisen for bedst design.

Yderligere information

Vægt 430 g
Størrelse 290 x 95 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.